Live DVD από τον Morrissey

Θα αποτυπώνεται σε αυτό συναυλία του 1995

27/06/2014 @ 10:23
Ένα live DVD θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου ο Morrissey.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το DVD θα φέρει τον τίτλο "Introducing Morrissey" και θα περιλαμβάνει υλικό από συναυλίες που έδωσε το 1995 o Morrissey στην περιοδεία που έκανε στα πλαίσια του άλμπουμ "Vauxhall And I".

Αναλυτικά το tracklist του "Introducing Morrissey":

01. Billy Budd
02. Have-A-Go Merchant
03. Spring-Heeled Jim
04. You're The One For Me, Fatty
05. The More You Ignore Me, The Closer I Get
06. Whatever Happens, I Love You
07. We'll Let You Know
08. Jack The Ripper
09. Why Don't You Find Out For Yourself
10. The National Front Disco
11. Moon River
12. Hold On To Your Friends
13. Boxers
14. Now My Heart Is Full
15. Speedway

Θυμίζουμε πως φέτος είναι και η χρονιά που ο Moz επιστρέφει δισκογραφικά μετά από πέντε χρόνια καθώς στις 15 Ιουλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το άλμπουμ "World Peace Is None Of Your Business", από το οποίο έχουμε ακούσει ήδη κάποια δείγματα.