Liam Gallagher: «Δεν ξέρω για τι μιλάνε τα τραγούδια μου»

28/01/2011 @ 10:01
Ο τραγουδιστής Liam Gallagher παραδέχτηκε πρόσφατα ότι δεν έχει ιδέα τι εννοούν οι στίχοι που γράφει.

Ο πρώην frontman των Oasis ετοιμάζεται να ξεκινήσει νέα καριέρα με την καινούρια του μπάντα, Beady Eye, με τις συνθετικές του ικανότητες να έρχονται για πρώτη φορά στο προσκήνιο.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο μηνιαίο περιοδικό Mojo, ο Gallagher ανέφερε: «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάνε τα περισσότερα τραγούδια μου, απλά υπάρχουν. Δεν είμαι καλός με τις λέξεις. Απλώς λέω το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό».

Ο αδερφός του, Noel, είχε την ευθύνη του στιχουργικού μέρους στη συντριπτική πλειονότητα των τραγουδιών των Oasis, όμως έφυγε από τη μπάντα το 2009, ωστόσο και ο Liam είχε συνεισφέρει σε κάποια κομμάτια, όπως το "Little James" και το "Songbird".

Τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας συνεχίζουν κάτω από το όνομα Beady Eye, με το ντεμπούτο τους, "Different Gear, Still Speeding" να κυκλοφορεί μέσα στο Φεβρουάριο. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα του καινούριου τραγουδιού "Wigwam", ο Gallagher απάντησε: «Ποιός ξέρει; Δεν έχω ιδέα φίλε. Είναι απλά λέξεις που νομίζω ότι κολλάνε καλά μεταξύ τους, τίποτα παραπάνω».
  • SHARE
  • TWEET