Κυκλοφόρησε η διαδραστική 360° εφαρμογή των Dream Theater από την MATIvision

Η εφαρμογή διατίθεται στο iOS AppStore

10/01/2014 @ 11:03
Διαθέσιμη είναι από εχθές μέσω του iOS AppStore η πρώτη διαδραστική 360° εφαρμογή των Dream Theater που σχεδιάστηκε από την MATIvision.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει τα πέντε πρώτα τραγούδια του νέου DVD/Blu-Ray των Dream Theater, "Live At Luna Park", για τα οποία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής οποιασδήποτε από τις έξι κάμερες που χρησιμοποιήθηκαν στην μαγνητοσκόπηση, με κάθε μία από αυτές να διαθέτει οπτική 360 μοιρών.

Εκτός από τα τραγούδια του "Live At Luna Park", η εφαρμογή περιλαμβάνει αναλυτικά την δισκογραφία των Dream Theater, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, τις επερχόμενες ζωντανές εμφανίσεις και τα τελευταία νέα του συγκροτήματος.

Το περιεχόμενο της εφαρμογής που διατίθεται ήδη στο iOS AppStore προς 9,99 δολάρια, θα αναβαθμίζεται συνεχώς από την MATIvision, προσφέροντας στους χρήστες της αποκλειστικό νέο υλικό.

Μία πρώτη γεύση των επιλογών που προσφέρονται μπορείτε να πάρετε παρακολουθώντας εδώ το σχετικό teaser. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα της εφαρμογής στο facebook.

Η MATIvision (Multi Angle Totally Interactive vision) αποτελείται από Έλληνες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, ασχολείται με την πρωτοποριακή δημιουργία video 360 μοιρών και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε συγκροτήματα και καλλιτέχνες πρώτης γραμμής όπως οι Muse, οι Sigur Rós, ο Steve Vai και ο Slash.



  • SHARE
  • TWEET