Κι άλλος μεγάλος διαγωνισμός: Γνωρίστε από κοντά τους Slayer!

22/06/2010 @ 10:19
Αφού δόθηκε ήδη η ευκαιρία σε 6 τυχερούς αναγνώστες μας να συναντήσουν από κοντά τους Megadeth, τους Anthrax και τους Bullet For My Valentine, ήρθε η σειρά του επόμενου μεγάλου διαγωνισμού μας. Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε από κοντά τους Slayer; Το Sonisphere και το Rocking.gr, το μοναδικό ελληνικό μουσικό portal που χορηγεί το φεστιβάλ, σας δίνουν τη δυνατότητα! Μόνο... βιαστείτε, γιατί έχετε μόνο μία μέρα στη διάθεση σας για να δηλώσετε συμμετοχή!



Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, με θέμα "Slayer" και στο κυρίως μέρος του μηνύματος τα εξής: Το ονοματεπώνυμο σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, τον αριθμό εισιτηρίου σας για το Sonisphere Festival, καθώς και το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε να συναντήσετε τους Slayer (χωρίς μακροσκελείς αναλύσεις -- λίγα λόγια αρκούν).

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και την Τετάρτη, 23 Ιουνίου, στις 12:00 το μεσημέρι και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου για το Sonisphere Festival. Οι δύο νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά την Τετάρτη το απόγευμα για τον τρόπο παραλαβής των διαπιστευτηρίων τους από το περίπτερο του Rocking.gr στο TerraVibe Park, αφού πρώτα επαληθευτεί η δυνατότητα παρουσίας τους τόσο στο festival, όσο και στη συνάντηση με το συγκρότημα.

Το Rocking.gr, ως χορηγός επικοινωνίας του Sonisphere Festival, θα βρίσκεται στο TerraVibe Park στις 24 Ιουνίου με το δικό του περίπτερο, το οποίο θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης όλων των αναγνωστών του, των φίλων, των συνεργατών και φυσικά των συντακτών του.
  • SHARE
  • TWEET