Maynard James Keenan: «Σας φαίνομαι για τεμπέλης;»

Ο frontman των Tool δικαιολογείται, αλλά ο κιθαρίστας Adam Jones έχει μάλλον άλλη άποψη...

10/11/2016 @ 11:12

Σύμφωνα με το The Pulse Of Radio, ο frontman των Tool, Maynard James Keenan, ερωτηθείς από δημοσιογράφο της Wall Street Journal για το στάδιο που βρίσκεται ο πολυαναμενόμενος νέος δίσκος του Καλιφορνέζικου συγκροτήματος, προσπάθησε να απαντήσει στις κατηγορίες ότι «τεμπελιάζει».

«Λατρεύω πραγματικά τους Led Zeppelin και είναι κρίμα που δεν κάνουν όλο και πιο πολλούς δίσκους. Αλλά ξύπνησα σήμερα το πρωί χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα. Το δουλεύουμε... Σας φαίνομαι ένας τεμπέλης που δεν το θέλει να γίνει;».

Ο Keenan υποστήριξε επίσης ότι η προσέγγισή του στο να φτιάχνει μουσική είναι η ίδια με αυτήν που έχει στις υπόλοιπες πλευρές της ζωής του: «Αν ένα φρούτο δεν είναι ώριμο, δεν μπορώ να το κόψω. Αν δεν είναι ώριμο, προχωράω σε κάποιο άλλο».

Ο κιθαρίστας Adam Jones, από την άλλη, φέρεται να είπε σε θαυμαστές της μπάντας κατά την διάρκεια ενός meet-and-greet ότι ο ντράμερ Danny Carey και ο μπασίστας Justin Chancellor δουλεύουν πάνω σε νέα μουσική τρεις μέρες την εβδομάδα και πως, ενώ υπάρχει υλικό ικανό να φτιάξει δύο άλμπουμ, μόνο πέντε από τα τραγούδι αυτά ικανοποιούν τα στάνταρ των Tool. Επίσης, παραδέχτηκε ότι ο Keenan δεν έχει γράψει ακόμη ή τραγουδήσει τους στίχους για κανένα από αυτά.

Ο πιο πρόσφατος δίσκος των Tool, το "10.000 Days", κυκλοφόρησε μια δεκαετία πριν, τον Μάιο του 2006.

  • SHARE
  • TWEET