Κατέπεσε το κατηγορητήριο για ηθική αυτουργία του Phil Rudd

Δεν στηρίχτηκε με αποδεικτικά στοιχεία η κατηγορία αλλά παραμένει αυτή για απειλή ζωής τρίτων όπως και κατοχής ναρκωτικών

07/11/2014 @ 09:53
Θετική για τον Phil Rudd ήταν η χθεσινή μέρα, καθώς κατέπεσε το κατηγορητήριο κατά του ντράμερ των AC/DC ότι προσέλαβε εκτελεστή για να δολοφονήσει δύο ανθρώπους τον Σεπτέμβριο.

Και αυτό, γιατί ο εισαγγελέας του δικαστηρίου της Νέας Ζηλανδίας δεν πείστηκε ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να το αποδεικνύουν ή να οδηγούν σε ενδείξεις. Ο συνήγορος υπεράσπισης του μουσικού δήλωσε στα Μέσα πως «αυτό το κατηγορητήριο για ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας ποτέ δεν θα μπορούσε να στηριχτεί. Η γνώμη του εισαγγελέα ήταν ότι οι κατηγορίες δεν μπορούν να στηριχτούν και αποσύρθηκαν μέσα σε 24 ώρες από την πρώτη εμφάνιση του κ. Ραντ στο δικαστήριο».

Ο δικηγόρος του Rudd ανέφερε επίσης πως ο πελάτης του υπέστη «ανυπολόγιστη ζημία από την περιττή και επιζήμια δημοσιότητα που απορρέει από τη σύλληψη και την αναφορά μια σοβαρής κατηγορίας η οποία ποτέ δεν ήταν δικαιολογημένη».

Εντούτοις εξακολουθούν να ισχύουν οι κατηγορίες για απειλή κατά της ζωής τρίτων και για κατοχή ναρκωτικών (κάνναβης και μεθαμφεταμίνης).

RUDD_POLICE

  • SHARE
  • TWEET