Καμπάνια για να φτάσουν οι Eagles of Death Metal στην κορυφή των βρετανικών chart

Το τραγούδι που επιλέχθηκε να προμοταριστεί είναι διασκευή στους Duran Duran

18/11/2015 @ 13:26
Οι Eagles of Death Metal ήταν η άτυχη μπάντα που εμφανιζόταν στο Le Bataclan του Παρισιού όταν τρομοκράτες εισέβαλαν στον χώρο και επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους. Το συγκρότημα θρηνεί ένα μέλος του crew του και πάνω από 80 θαυμαστές του.

Τώρα, μια ομάδα θαυμαστών από το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησαν μια καμπάνια μέσω Διαδικτύου για να φέρουν την μπάντα στην κορυφή του U.K. singles chart ως ένδειξη συμπαράστασης στο κοινό και τα μέλη του συγκροτήματος.

Μέσω μιας ομάδας στο facebook, οι εμπνευστές αυτής της -αμφιλεγόμενης από την κοινή γνώμη, όπως φάνηκε από τα σχόλια που υπήρχαν μέχρι χθες στον «τοίχο» της σελίδας- κίνησης, είναι αποφασισμένοι να φτάσουν το "Save A Prayer" (μία διασκευή των Eagles Of Death Metal στο γνωστό ομώνυμο τραγούδι των Duran Duran) στην κορυφαία θέση της εν λόγω λίστας, ως δήλωση «ειρήνης, αγάπης και υποστήριξης».

Οι Duran Duran δεν έχουν μέχρι τώρα σχολιάσει την καμπάνια, το ίδιο και οι EΟDM, αλλά το όλο θέμα δείχνει να αποδίδει: το απόγευμα της Δευτέρας, η διασκευή των Eagles Of Death Metal βρέθηκε στο #1 στο Amazon και στο iTunes rock chart και #37 στο συγκεντρωτικό iTunes chart του Ηνωμένου Βασιλείου. Για να διατηρήσει την καλή του θέση το τραγούδι, θα πρέπει οι fan να το «κατεβάσουν» από τα iTunes, Amazon ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία streaming μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Ακούστε το "Save A Prayer" εδώ.

  • SHARE
  • TWEET