Καινούργια συλλογή από τους Nine Inch Nails - Ο Trent Reznor λανσάρει νέα μουσική πλατφόρμα

11/12/2012 @ 12:27
Ο Trent Reznor ανακοίνωσε επίσημα τα σχέδιά του για την κυκλοφορία μίας συλλογής με τα καλύτερα τραγούδια των Nine Inch Nails, η οποία θα περιέχει και δύο καινούργια κομμάτια.

Σε ένα άρθρο για τον Reznor που κυκλοφόρησε στο περιοδικό New Yorker, αναφέρεται:

«Το 2014, η εταιρία Interscope Records θα κυκλοφορήσει μία συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, στην οποία ο Reznor σκοπεύει να συνεισφέρει με δύο νέα τραγούδια. Έπειτα σχεδιάζει να γράψει μουσική για μία επόμενη κυκλοφορία.»

Στη συνέχεια του άρθρου, αποκαλύπτεται η πρόθεση του καλλιτέχνη να συνεργαστεί με τον Dr. Dre, με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου project που θα ειδικεύεται στο streaming μουσικής, και θα φέρει τον τίτλο "Daisy". Η μουσική πλατφόρμα αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους χρήστες να περιηγηθούν ανάμεσα στα τραγούδια με τρόπο που διαφέρει από τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες ως τώρα, όπως το Spotify.

«Εδώ θα βρείτε 16 εκατομμύρια επίσημα κομμάτια μουσικής' λένε, αλλά δεν μπορείς να βρεις τίποτα», δήλωσε ο Reznor για τις υπόλοιπες πλατφόρμες. «Αυτό που λείπει είναι ένα σύστημα που προσθέτει ένα στάδιο έξυπνης επιμέλειας στις επιλογές. Μπορεί να είναι τέλειο να έχεις όλες τις πληροφορίες να σε βομβαρδίζουν, όμως το φίλτρο αυτό έχει πραγματική αξία. Είναι σαν να έχεις τον προσωπικό σου φίλο στο δισκοπωλείο, που ξέρει τι σου αρέσει και επίσης θα σε κατευθύνει σε μερικά μονοπάτια τα οποία δεν είχες ανακαλύψει απαραίτητα.»
  • SHARE
  • TWEET