Και bonus DVD στην Ιαπωνική έκδοση του ''Roots Of Guns N’ Roses''

06/10/2004 @ 08:21
"Τυχεροί" -όσον αφορά τον τομέα των κυκλοφοριών- στέκονται για άλλη μια φορά οι Ιάπωνες φίλοι των Guns N' Roses. Το "Hollywood Rose - The Roots Of Guns N' Roses", το οποίο περιλαμβάνει original demos των Axl Rose και Izzy Stradlin πριν τη δημιουργία των Guns N’ Roses και L.A. Guns, πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ανατολή με ένα bonus DVD. Περισσότερες πληροφορίες για το DVD δεν έχουν ακόμα γνωστοποιηθεί, το σίγουρο όμως είναι ότι το υλικό που θα περιλαμβάνει θα είναι ακυκλοφόρητο, τουλάχιστον στους πολλούς.

Τον περασμένο Ιούνιο ο Axl Rose επιχείρησε να σταματήσει δικαστικά την κυκλοφορία του album, (κυρίως) λόγω πνευματικών δικαιωμάτων που του όφειλε η Cleopatra Records. Δυστυχώς γι' αυτόν, έχασε τη δίκη και το album άρχισε σιγά-σιγά να παίρνει το δρόμο του προς τα δισκοπωλεία.

Η Cleopatra αγόρασε τα πέντε original κομμάτια από τον κιθαρίστα Chris Weber, ο οποίος είχε παίξει στο δίσκο αλλά και είχε πληρώσει για τις ηχογραφήσεις του πίσω στο 1984. Στις 22 Ιουνίου του παρόντος έτους η Deadline Music, label της Cleopatra Records, κυκλοφόρησε τελικά το δίσκο, προσθέτοντας ορισμένα remixes από τον πρώην κιθαρίστα των Guns N' Roses, Gilby Clarke και τον drummer των Cinderella, Fred Coury.
  • SHARE
  • TWEET