InsideOut news

14/06/2004 @ 06:19
Οι Geoff Downes, Guthrie Govan, John Payne και Chris Slade, γνωστοί και ως Asia, δουλεύουν αυτό το διάστημα πάνω στο νέο τους album "Silent Nation", οι ηχογραφήσεις του οποίου θα λάβουν τέλος εντός ημερών. Οι πρώτες ακροάσεις σε συνδυασμό με το καταπληκτικό artwork προμεινύουν μια αρκετά αξιόλογη κυκλοφορία. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.asiaworld.org.

Τα πέντε πρώτα album του πρόκειται να βγάλει ξανά σε κυκλοφορία ο mastermind των Ayreon, Arjen Lucassen, μετά την ποιοτική και εμπορική επιτυχία του πρόσφατου "The Human Equation". Οι επανακυκλοφορίες αυτές αφορούν τα: "The Final Experiment", "Actual Fantasy", "Into The Electric Castle", "The Universal Migrator" και "Dream Sequencer". Πολύ πιθανόν σε κάποιους από τους παραπάνω δίσκους να συναντήσουμε και bonus tracks. More info: www.arjenlucassen.com.

Στις 28 Ιουνίου βγαίνει στα δισκοπωλεία το νέο διπλό DVD του Neal Morse με τίτλο "Testimony Live". Μαγνητοσκοπημένο κατά τη διάρκεια της περσινής του συναυλίας στο Tilburg, το DVD θα περιλαμβάνει συν τις άλλοις αναλυτικό tour documentation.
  • SHARE
  • TWEET