Νέο τραγούδι και δισκογραφικό συμβόλαιο για τους Inactive Messiah

Το "Dark Masterpiece" θα κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου

04/03/2016 @ 14:22

H εγχώρια ανερχόμενη δισκογραφική εταιρεία Growl Records (θυγατρική της ROAR! Rock of Angels Records) ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους Έλληνες dark metallers Inactive Messiah, για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου, τρίτου σε σειρά full length άλμπουμ τους, που τιτλοφορείται "Dark Masterpiece", το οποίο θα διατίθεται από τις 15 Απριλίου, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στον παρακάτω σύνδεσμο.

Μπορείτε να ακούσετε το "Lord Of Avaris", το πρώτο τραγούδι της κυκλοφορίας που δημοσιοποιήθηκε, εδώ.

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering του "Dark Masterpiece" έγιναν στα Devasoundz Studios (Rotting Christ, Septicflesh, Melechesh, InnerWish κ.ά.) από τον Fotis Benardo (SiXforNinE, ex-Septicflesh) και τους Inactive Messiah. Τα ορχηστρικά μέρη εκτελέστηκαν από τη FILMharmonic Orchestra της Πράγας υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Αντωνίου (Septicflesh, Chaostar), ενώ τα ηλεκτρονικά μέρη αποτελούν δημιουργία του DJ και παραγωγού Christian Cambas (1605, Greatstuff, Sabotage, Toolroom, Blufin, Rusted κ.ά.) και του Δημήτρη Σταθακόπουλου, γνωστού και ως Pierrot (Virgins O.R Pigeons).

Toυ cover artwork επιμελήθηκε ο Seth Siro Anton (Paradise Lost, Moonspell, Septicflesh κ.ά.), και το tracklist του άλμπουμ είναι το εξής:

01. Lord Of Avaris
02. Dark Masterpiece
03. 24 Carat Blood
04. Blood Needs Blood
05. Apocalypse
06. Whore Of Babylon
07. Farewell Tonight
08. My Funeral
09. Army Of Darkness

Inactive Messiah - Dark Masterpiece

Μείνετε συντονισμένοι για τις επερχόμενες δραστηριότητες των Inactive Messiah και της Growl Records στους παρακάτω συνδέσμους:

• Inactive Messiah: facebook.com/inactivemessiahofficial
• Growl Records: facebook/growlrecords | roar.gr/growl-artists

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET