Η συνάντηση του 9χρονου Lars Ulrich με τον Glenn Hughes

Ο Hughes ανακάλεσε το περιστατικό σε πρόσφατη συνέντευξή του

19/02/2021 @ 12:07

Μιλώντας στο Kiki Classic Rock στα πλαίσια συνέντευξής του, ο Glenn Hughes ανακάλεσε την πρώτη του συνάντηση με τον, ντράμερ των Metallica, Lars Ulrich.

Ο μουσικός, είχε συναντήσει έναν, 9χρονο τότε, Ulrich, πριν από μια συναυλία των Deep Purple τον Δεκέμβριο του 1973 στην Κοπεγχάγη.

Αναπολώντας το γεγονός, ο Hughes ανέφερε:

«H πρώτη μου συναυλία με τους Deep Purple τότε, ήταν στην Κοπεγχάγη. Θυμάμαι πολύ καθαρά, στο ξενοδοχείο πριν το σόου, να υπάρχουν γύρω στους 50 οπαδούς απ' έξω να μας περιμένουν. Τότε είδα ένα νεαρό αγόρι, μου έμοιαζε 12-13 ετών, με τον πατέρα του, να μας κοιτάζει κολλημένος πίσω από το παράθυρο. Βγήκα έξω να του μιλήσω, και ήταν ο Lars!

Την θυμάται και αυτός την συνάντηση. Έγραψε την εισαγωγή στο βιβλίο μου και το ανέφερε. Ο Lars είναι φίλος μου και μιλάμε συχνά για αυτό το γεγονός. Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ, επειδή πράγματι την θυμάμαι ακόμη, και αυτό, το ότι είναι τόσο έντονη στη μνήμη μου, την κάνει ξεχωριστή».

Ο Ulrich πέρα από την εισαγωγή στο βιβλίο του Hughes, "Deep Purple And Beyond: Scenes From The Life Of A Rock Star", που κυκλοφόρησε το 2011, ήταν και αυτός που εισήγαγε τον Απρίλιο του 2016 τους Deep Purple στο Rock And Roll Hall Of Fame, έχοντας υποστηρίξει την ένταξη του θρυλικού συγκροτήματος για χρόνια.

Υπενθυμίζουμε πως οι The Dead Daisies, στους οποίους συμμετέχει ο Huges, κυκλοφόρησαν στις 22 Ιανουαρίου το νέο τους άλμπουμ, "Holy Ground", δύο χρόνια μετά τον ενδιαφέροντα δίσκο διασκευών τους, "Locked And Loaded".

  • SHARE
  • TWEET