Σύντομα διαθέσιμη η διαδραστική 360° εφαρμογή των Dream Theater από την MATIvision - Δείτε το teaser

Περιλαμβάνει τα πέντε πρώτα τραγούδια του DVD "Live At Luna Park" και πληροφορίες σχετικά με το συγκρότημα

10/12/2013 @ 19:31
Στις 15 Δεκεμβρίου πρόκειται να βγει στην αγορά, και πιο συγκεκριμένα στο iTunes AppStore, η νέα διαδραστική 360° εφαρμογή για iPhone και iPad που σχεδίασε η MATIvison για λογαριασμό των Dream Theater.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει τα πέντε πρώτα τραγούδια του νέου DVD/Blu-Ray των Dream Theater "Live At Luna Park", για τα οποία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής οποιασδήποτε από τις έξι κάμερες που χρησιμοποιήθηκαν στην μαγνητοσκόπηση, με κάθε μία από αυτές να διαθέτει οπτική 360 μοιρών.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση των επιλογών που προσφέρει η συγκεκριμένη διαδραστική 360° εφαρμογή στο σχετικό teaser.

Εκτός από τα τραγούδια του "Live At Luna Park", η εφαρμογή περιλαμβάνει αναλυτικά την δισκογραφία των Dream Theater, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, τις επερχόμενες ζωντανές εμφανίσεις και τα τελευταία νέα του συγκροτήματος.

Αξίζει να σημειωθεί, για ακόμη μία φορά, πως η MATIvison (Multi Angle Totally Interactive vision) αποτελείται από Έλληνες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, ασχολείται με την πρωτοποριακή δημιουργία video 360 μοιρών και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε συγκροτήματα και καλλιτέχνες πρώτης γραμμής όπως οι Muse, οι Sigur Ros, ο Steve Vai και ο Slash.
  • SHARE
  • TWEET