Η απάντηση της κόρης του Kurt Cobain στην προκλητική δήλωση της Lana Del Rey

«Μακάρι να ήμουν ήδη νεκρή», η επίμαχη φράση

24/06/2014 @ 10:50
Η περίφημη πλέον δήλωση της Lana Del Rey στον Guardian, «μακάρι να ήμουν ήδη νεκρή», έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις, με την ίδια να κατηγορεί τον δημοσιογράφο που της πήρε την επίμαχη συνέντευξη, και την κόρη του Cobain, Frances Bean, να απαντάει στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τη συνέντευξη, την αναφορά των ινδαλμάτων της Del Rey, Kurt Cobain και Amy Winehouse, ακολούθησε η επίμαχη φράση, και κατόπιν τα εξής λόγια: «Δεν θέλω να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Το κάνω όμως. Έτσι νιώθω. Εάν δεν ήταν έτσι, δεν θα το έλεγα. Θα φοβόμουν εάν ήξερα ότι (ο θάνατος) έρχεται, αλλά...»

Μετά από την δημοσιοποίηση των λεγομένων της, η Del Rey ισχυρίστηκε πως ο δημοσιογράφος, προσποιούμενος τον οπαδό, προκάλεσε με τις ερωτήσεις του τις συγκεκριμένες απαντήσεις, ενώ η Frances Bean Cobain τοποθετήθηκε σχετικά μέσω του twitter:

«Ο θάνατος μουσικών σε νεαρή ηλικία δεν μπορεί να θεωρείται κάτι ρομαντικό. Δεν θα γνωρίσω ποτέ τον πατέρα μου επειδή πέθανε νέος, και αυτό γίνεται επιθυμητή πράξη καθώς άτομα σαν εσένα πιστεύουν ότι είναι «cool». Δεν είναι καθόλου έτσι, όμως. Αγκάλιασε την ζωή, γιατί έχεις μόνο μία.»

Σε μεταγενέστερο tweet πάντως, η Cobain διευκρίνισε τα όσα είχε αναφέρει αρχικά: «Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν. Δεν βρίσκομαι σε διαμάχη με την Lana, έκανα απλώς μια θεώρηση των πραγμάτων μέσα από την προσωπική μου εμπειρία.»
  • SHARE
  • TWEET