Η Laurie Anderson αποχαιρετά τον σύζυγό της, Lou Reed

«Ο Lou ήταν πρίγκιπας και μαχητής»

01/11/2013 @ 11:22
Με ένα συγκινητικό γράμμα που δημοσιεύτηκε εχθές στην East Hampton Star αποχαιρέτησε η Laurie Anderson τον σύζυγό της, Lou Reed.

Σ' αυτό περιγράφει τις τελευταίες ημέρες του τεράστιου μουσικού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή που μας πέρασε σε ηλικία 71 ετών.

«Προς τους γείτονές μας:

Τι όμορφο φθινόπωρο! Τα πάντα λαμπυρίζουν και είναι χρυσαφένια και όλο αυτό το απίστευτο απαλό φως. Το νερό μας περιβάλλει.

Ο Lou και εγώ περάσαμε πολύ χρόνο εδώ τα τελευταία χρόνια, και παρότι είμαστε άνθρωποι της πόλης αυτό είναι το πνευματικό σπίτι μας.
Την περασμένη εβδομάδα υποσχέθηκα στον Lou για να τον βγάλω από το νοσοκομείο και να έρθουμε σπίτι, στο Springs. Και τα καταφέραμε!

Ο Lou ήταν αυθεντία στο tai chi και πέρασε τις τελευταίες του μέρες εδώ ευτυχισμένος και θαμπωμένος από την ομορφιά, τη δύναμη και την απαλότητα της φύσης. Πέθανε την Κυριακή το πρωί κοιτάζοντας τα δέντρα και κάνοντας την περίφημη φόρμα 21 κινήσεων του tai chi μόνο με τα χέρια του, τα χέρια του μουσικού που κινούνται στον αέρα.

Ο Lou ήταν ένας πρίγκιπας και ένας μαχητής και ξέρω ότι τα τραγούδια του για τον πόνο και την ομορφιά του κόσμου θα γεμίσουν πολλούς ανθρώπους με την απίστευτη χαρά που ένιωθε για τη ζωή. Ζήτω η ομορφιά που έρχεται μέσα σε όλους μας.

- Laurie Anderson
Η αγαπημένη του σύζυγος και η αιώνια φίλη του»
  • SHARE
  • TWEET