Και άλλες συναυλίες από τη Didi Music: Dead Moon και UFO προστίθενται στο πρόγραμμα.

13/09/2006 @ 06:23
Καυτά συναυλιακά νέα από τη Didi Music για το χειμώνα του 2006. Μεγάλες συναυλίες, καταθέσεις ψυχής, μπάντες απωθημένα, λαμπερές παρουσίες...

Οι "εκκωφαντικοί" και γλυκόπικρα σκοτεινοί Tool εντάσσουν την Αθήνα στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στις 16 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό το dark art rock αμάλγαμα που τους κάνει τόσο μοναδικούς και τόσο αναγνωρίσιμους.

Επειδή όμως το rock 'n' roll είναι πάνω απ' όλα κατάθεση ψυχής, οι garage punk heroes Dead Moon «οργώνουν» την Ελλάδα σε μια mini tour τον Οκτώβριο (26 Μύλος Θεσ/νίκη, 27 B Live Music House Λάρισα, 28 Underworld Aθήνα, 29 Πάτρα αλλά και στο Αγρίνιο!).

Από την άλλη μεριά, οι λάτρεις της hard rock πρέπει να είναι ικανοποιημένοι καθώς εκτός από τους θρυλικούς W.A.S.P. που εμφανίζονται στο Gagarin 205 στις 13 Οκτωβρίου, έχουμε να περιμένουμε και τους UFO (παρακαλώ γιατρέ μου!) με την τεράστια επιτυχία "Doctor, Doctor please"... στην Υδρόγειο της Θεσσαλονίκης στις 2 Δεκεμβρίου και στο Gagarin την επομένη, δηλ. στις 3 του ίδιου μήνα.

Θα ακολουθήσουν ξεχωριστές ανακοινώσεις για την κάθε παραγωγή με τις ειδικές πληροφορίες για την προπώληση, πρόσβαση στους χώρους, τιμές εισιτηρίων κλπ.

Να θυμίσουμε ότι ο συναυλιακός Σεπτέμβριος μας φέρνει τον Nick Cave στο θέατρο Λυκαβηττού στις 22 και τους Pearl Jam στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 30 του μήνα.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET