Green Day: Νέο ντοκιμαντέρ για το "American Idiot"

Δείτε το trailer του "Heart Like A Hand Grenade"

22/09/2015 @ 18:06
Τον ερχόμενο μήνα, οι Green Day και ο σκηνοθέτης John Roecker θα δώσουν επιτέλους στη δημοσιότητα το φιλμ "Heart Like A Hand Grenade", ένα ντοκιμαντέρ που καταγράφει τον τρόπο που φτιάχτηκε το "American Idiot".

Το making of του δίσκου του 2004 παρουσιάζεται με μία DIY αισθητική, μιας και είναι γνωστή η ροπή του δημιουργού του φιλμ προς το punk, και τα γυρίσματα έγιναν κατά τη διάρκεια της δημιουργίας ενός επαναστατικού concept LP-rock όπερας που ετοιμάζει η μπάντα. Τα πλάνα που τραβήχτηκαν τότε τα έχουν δει μόνο ελάχιστοι θαυμαστές σε ένα «κλειστού κύκλου» event στο Hollywood, το 2009.

«Είναι η πρώτη φορά που οι Green Day επιτρέπουν σε κάποιον να είναι στο στούντιο μαζί τους και να τους καταγράφει», γράφει ο Roecker σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της μπάντας.

Το "Heart Like Α Hand Grenade" θα κάνει την εμφάνισή του στις μεγάλες οθόνες των κινηματογραφικών φεστιβάλ της στις 8 και 13 του Οκτώβρη, ενώ η πρεμιέρα του στις ανά τον κόσμο κινηματογραφικές αίθουσες έχει τοποθετηθεί στις 15 του ίδιου μήνα.

Το Rolling Stone εξασφάλισε και παρουσιάζει το trailer, που μπορείτε κι εσείς να δείτε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET