Greatest Hits αλλά και διάλειμμα για τους Fall Out Boy

12/10/2009 @ 10:45
«O κόσμος χρειάζεται ένα διάλειμμα από τους Fall Out Boy και εμείς ένα διάλειμμα από τον κόσμο» φαίνεται να είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο μπασίστας, αλλά στην ουσία αρχηγός της μπάντας, Pete Wentz.



«Οι Fall Out Boy θα σταματήσουν να υφίστανται όταν θα σταματήσει να έχει πλάκα αυτό που κάνουμε. Για να μην υπάρχουν λοιπόν εντάσεις, θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα. Μπορεί να αρχίσουμε τις ηχογραφήσεις σε τρεις βδομάδες ή τρία χρόνια. Ποιος ξέρει. Όσο πάρει. Δε θα πούμε όμως τη λέξη από "H" (hiatus) όσο και να μας αναγκάζουν».

Τους τελευταίους μήνες είχαν παρατηρηθεί πολλές διαφορές ανάμεσα στα μέλη της μπάντας, που κατά κύριο λόγο είχαν να κάνουν με την προβολή του μπασίστα, εις βάρους του frontman, Patrick Stump.

To διάλειμμα αυτό δεν τους αποτρέπει βέβαια απο την κυκλοφορία μιας "Best Of" κυκλοφορίας με τα καλύτερα κομμάτια από τις 5 προηγούμενες δισκογραφικές τους δουλειές. Θα ονομάζεται "Believers Never Die: Greatest Hits Part One" και το track list (με τα δύο πρώτα κομμάτια να είναι καινούργια, αλλα το δεύτερο χωρίς επίσημη ονομασία ακόμα) θα έχει ως εξής:

Alpha Dog
New Song 2
Dead On Arrival
Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy
Saturday
Sugar, We’re Going Down
Dance Dance
A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me
This Ain't A Scene, It's an Arms Race
Thnks Fr Th Mmrs
The Takeover, The Breaks Over
I'm Like A Lawyer The Way I'm Always Trying to Get You Off (Me and You)
Beat it
I Don't Care America’s Suitehearts
What A Catch, Donnie
  • SHARE
  • TWEET