Geoff Tate: «Όλο το θέμα με τους Queensryche αφορά τα λεφτά»

28/06/2012 @ 10:58
Ο Geoff Tate δήλωσε στο Rolling Stone ότι δεν ισχύει το ότι έφυγε από τους Queensryche λόγω δημιουργικών διαφορών, όπως ισχυρίζεται η μπάντα, αλλά εξαιτίας προσωπικής εμπάθειας εναντίον του.

«Για να έχεις δημιουργικές διαφορές χρειάζεσαι δύο ή περισσότερες "μεριές" να βάζουν ιδέες στο τραπέζι. Αυτό δε γινόταν. Οι Queensryche ήταν πάντα δική μου ιδέα. Από τα 144 τραγούδια των Queensryche έχω γράψει τα 116. Παρουσιάζω τις ιδέες μου στους υπόλοιπους και αυτοί μου λένε "Ναι, αυτό μας ακούγεται μια χαρά".»

Σχετικά με το συμβάν με το μαχαίρι που είχε διαρρεύσει στα ειδησεογραφικά μέσα, είπε: «Δεν υπήρξε ποτέ μαχαίρι. Πριν τη συναυλία είχαμε ένα meeting και τους ρώτησα στα ίσια σχετικά με τις φήμες ότι θα με έδιωχναν. Είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, ωστόσο είχαν απολύσει τον manager μας, τον office assistant και έναν από τους τεχνικούς κιθάρας - και όλοι τους τύχαινε να είναι συγγενείς μου. Τους ρώτησα τι συνέβαινε και δεν πήρα καμία ουσιαστική απάντηση.

Είμαστε σε δικαστική διαμάχη τώρα και τα πράγματα πιθανότατα θα πάρουν ακόμα πιο άσχημη τροπή στις μεταξύ μας σχέσεις. Έχω το 25% των εταιριών μας. Νομίζω ότι το θέμα είναι απλά επιχειρηματικό: βγάλε με στην απ' έξω, μοιράσου το μερίδιό μου και προσέλαβε έναν νέο τραγουδιστή που θα δουλεύει απλά για ένα μισθό κι έτσι αύξησε τα κέρδη σου. Είναι γελοίο.»
  • SHARE
  • TWEET