Γεγονός η συναυλιακή επανεμφάνιση των Savatage

Υπερθέαμα δύο και πλέον ωρών στο Wacken

31/07/2015 @ 22:16
Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Savatage στα συναυλιακά δρώμενα, σε μια παράλληλη εμφάνιση με τους Trans-Siberian Orchestra, έλαβε χώρα εχθές το βράδυ στο Wacken και όπως φαίνεται όλα κύλησαν ιδανικά.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του Blabbermouth, στις 9:45 μ.μ. οι Savatage ανέβηκαν στην "Black Stage".

Έχοντας στην σύνθεσή τους τους παλιούς γνώριμους Jon Oliva, Al Pitrelli, Johnny Lee Middleton, Chris Caffery, Jeff Plate και Zak Stevens, τον Bill Hudson (Jon Oliva's Pain, πρώην Circle II Circle) και session μουσικούς έπαιξαν για 40 λεπτά αγαπημένα κομμάτια όπως τα "Gutter Ballet", "Hall Of The Mountain King", "Edge Of Thorns" και "Jesus Saves".

Αμέσως μετά ξεκίνησε το 40λεπτο επίσης set των Trans-Siberian Orchestra στην "True Metal Stage", με την μπάντα να αποτελείται από τους John O.Reilly και Jeff Plate στα τύμπανα, David Z και Johnny Lee Middleton στο μπάσο, Angus Clark, Chris Caffery και Al Pitrelli στις κιθάρες, Mee Eun Kim και Derek Wieland στα πλήκτρα, Asha Melvana και Roddy Chong στα έγχορδα και Jeff Scott Soto, Kayla Reeves και Andrew Ross στα φωνητικά.

Περίπου από τις 11.00 μ.μ. και για μία σχεδόν ώρα οι δύο μπάντες έπαιξαν ταυτόχρονα τραγούδια των Savatage και των Trans-Siberian Orchestra, προσφέροντας στο κοινό μία σπάνια συναυλιακή εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι πυροτεχνήματα που στοίχησαν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια και φώτιζαν τον ουρανό του Wacken για δύο και πλέον ώρες, συνετέλεσαν στην δημιουργία ακόμη πιο ξεχωριστού κλίματος.
  • SHARE
  • TWEET