«Γ..α τους White Stripes, άκου τους Troggs»!

Ένας απολαυστικός Angus Young μιλάει για το rock και τα χρόνια που περνούν

27/11/2014 @ 11:48
Ο κιθαρίστας των AC/DC, Angus Young, μίλησε στο Kerrang, για τη στάση των media απέναντι σε μπάντες με… μεγάλη ηλικία, όπως αυτοί.

«Για αυτό αγαπάω την Αμερική. Δεν σκέφτονται ποτέ με βάση την ηλικία σου. Δεν νοιάζονται. Μόνο να είσαι καλός. Στη Βρετανία βέβαια όλα εξαρτώνται από τις εταιρείες με το BBC να είναι στο τιμόνι. Δες το "Top of the Pops", άπληστο για νέα πράγματα, και παρατάει καλούς μουσικούς στην άκρη».

Ο Angus τονίζει πως αν μπορείς να παίξεις μουσική, βγες έξω και κάντο. «Μην λες συνέχεια, είμαι 40 ετών, θα πετάξω πια όλους τους δίσκους των Queen. Είναι μόνο μουσική, απόλαυσέ τη».

Το… καλό το κρατούσε για το τέλος: «Η μουσική δεν έχει ηλικία. Ήταν καλή τότε, είναι καλή και τώρα. Άκουσε τους Troggs στο "Wild Thing" και μη σε νοιάζει τι λέει ο καθένας. Γάμα τους White Stripes, άκου αυτούς! Τα ντραμς, τις κιθάρες. Είναι τόσο ωμό»!

Oσο για τον αδελφό του Malcolm, και την υγεία του, είπε μόνο πως είναι σε καλά χέρια. «Το μόνο που μπορείς και πρέπει να κάνεις, είναι να του δίνεις την καλύτερη φροντίδα που μπορείς να ελπίζεις πως θα έχει».
  • SHARE
  • TWEET