Οι Arch Enemy καταφθάνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Κερδίστε προσκλήσεις!

13/01/2012 @ 11:33
«Arch Enemy brings the Khaos», λάβετε θέση!

Mία από τις πιο δυναμικές γυναικείες παρουσίες του death metal, η «Diva Satanica» Angela Gossow, ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει για να εδραιώσει τη φήμη και το «ειδικό της βάρος», κάτι που ανηλεώς κάνει από το 2000, όταν η ένταξη της στους Arch Enemy σήμανε την πρώτη φορά που ένα συγκρότημα τέτοιου βεληνεκούς επέλεγε για εκπρόσωπό του μία γυναικεία παρουσία.

Παρέα με τα υπόλοιπα μέλη των Arch Enemy έρχεται να μας καθηλώσει με τα επιβλητικά brutal φωνητικά της, οδηγώντας το ελληνικό κοινό έξω από τα όρια της συμβατικότητας και εντάσσοντάς το στην πρώτη γραμμή ενός κινήματος που τολμά να εναντιωθεί σε οποιονδήποτε επιβαλλόμενο περιορισμό στη μουσική δημιουργικότητα. Τα αδέρφια Shredders Μichael και Christopher Αmott στις κιθάρες, ο Sharlee D' Angelo στο μπάσο και ο Daniel Erlandsson στα drums πλαισιώνουν την ατρόμητη Gossow, αποδεικνύοντας ότι το death metal έχει πολλά πρόσωπα: είναι μελωδικό, αδυσώπητο, εκλεκτικό και με μεστά νοήματα που αντικατοπτρίζουν τη γενικότερη φύση της σύγχρονης κοινωνίας...    

Στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2012, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, το ελληνικό κοινό θα απολαύσει live για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο, ένατο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ των Arch Enemy με τίτλο "Khaos Legions", το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη της άνοιξης.

Η θηριώδης μηχανή των Arch Enemy δε θα σταματήσει μέχρι να αφυπνίσει την αδρανή επαναστατική υπόσταση που κρύβουμε όλοι μέσα μας...

Arch Enemy
Αθήνα, Gagarin 205 - Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012
Θεσσαλονίκη, Block 33 - Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 30 euro
Ταμείο: 35 euro

Το Rocking.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του τρεις μονές προσκλήσεις για το live των Arch Enemy στην Αθήνα και άλλες τρεις για αυτό στη Θεσσαλονίκη.

Για να διεκδικήσετε μία από αυτές δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Arch Enemy - πόλη" (όπου πόλη η πόλη στην οποία σκοπεύετε να παρακολουθήσετε τους Arch Enemy, δηλαδή Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), μέχρι την Τρίτη, 17 Ιανουαρίου στις 21:00.

Οι έξι συνολικά νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail μέχρι την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET