Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος κατά λάθος ο Fenriz των Darkthrone!

Στην καμπάνια του παρακαλούσε τον κόσμο να μην τον ψηφίσει

10/09/2016 @ 15:22

Ο Gylve Fenris Nagell, γνωστός από τη μεγάλη του καριέρα στους Darkthrone ως Fenriz, είναι μία από τις πιο cult φιγούρες στο metal στερέωμα... 

Πέρα από το ήμισυ των Darkthrone και από ...υπάλληλος ταχυδρομείου, είναι πια δημοτικός σύμβουλος της πόλης όπου κατοικεί, παρά τις όποιες προσπάθειες έκανε για να σαμποτάρει τον εαυτό του!

Σε νέα του συνέντευξη στο CLRVYNT, την οποία έφερε στο φως το Metal Injection, έκανε την προαναφερθείσα αποκάλυψη. Διαβάστε παρακάτω ένα απόσπασμα:

-Πώς είναι η ζωή στο Kolbotn αυτές τις μέρες;

-Αυτές τις μέρες, είμαι ο γείτονας που κουρεύει το γκαζόν του. Όμως, είμαι πια και στις τοπικές εφημερίδες γιατί με ψήφισαν σε πολιτική θέση -δίχως να το θέλω, να προσθέσω. Οπότε, ο κόσμος με στηρίζει, υποθέτω. Αλλά το Kolbotn είναι ένα μικροσκοπικό μέρος με περίπου 9,000 κατοίκους.

-Ψηφίστηκες χωρίς να το θέλεις; Δεν γινόταν να μην δεχθείς τη θέση;

-Όχι, αν σε ψηφίσουν πρέπει να μείνεις στη θέση για τέσσερα χρόνια. Έπειτα, μπορείς να αποσυρθείς. Αλλά, είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες μακροχρόνιες δεσμεύσεις! (γέλια) Βασικά, με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν ήθελα να είμαι στη λίστα των επιλαχόντων υποψηφίων. Δέχθηκα, θα ήμουν απλά 18ος στη λίστα και δεν θα χρειαζόταν να κάνω κάτι. Ήθελαν απλά μια λίστα για να... Λοιπόν, είναι δύσκολο να εξηγήσω το πολιτικό μας σύστημα σε ξένη γλώσσα. Η καμπάνια μου ήταν μια φωτογραφία μου όπου κρατούσα τη γάτα μου και έλεγα «σας παρακαλώ, μην με ψηφίσετε». Αλλά ο κόσμος τρελάθηκε! Δεν χάρηκα όταν ψηφίστηκα, ούτε και τώρα χαίρομαι. Είναι βαρετό. Επίσης, να σε πληροφορήσω ότι δεν πληρώνει και πολλά!

-Οπότε, είσαι στο δημοτικό συμβούλιο...

-Ναι. Είμαι τοπικός πολιτικός. Αλλά η Νορβηγία είναι πολύ μικρή, οπότε όταν είσαι τοπικός πολιτικός, είσαι ...τοπικός δικέ μου! (γέλια) Είμαι η κολόνα της κοινωνίας μου!

  • SHARE
  • TWEET