Έτοιμο το νέο album του Slash με τον Myles Kennedy και τους Conspirators

Στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του δίσκου που θα διαδεχθεί το "Apocalyptic Love"

07/04/2014 @ 19:36
Έπειτα από τις απανωτές δηλώσεις για το πόσο rock, επικίνδυνη, sleazy ή heavy θα είναι η νέα δουλειά της παρέας του Slash όσο καιρό την ετοίμαζαν οι δημιουργοί της, ανακοινώθηκε πλέον επισήμως ότι είναι έτοιμη.

Ο νέος δίσκος του Slash με τον Myles Kennedy και τους Conspirators λοιπόν θα περιλαμβάνει συνολικά 17 κομμάτια (το ένα από αυτά θα είναι ορχηστικό), με τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας (τίτλος, εξώφυλλο και ημερομηνία που θα βγει στην αγορά) να γίνονται γνωστές στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Μερικοί από τους εν εξελίξει τίτλους των τραγουδιών είναι οι εξής: "I Wanna Pull Your Hair", "It Puts The Lotion On Its Skynyrd", "Cheap Dick", "Manual Automation", "You're The Truth, Dirty Girl" και "Music To Murder Your Girlfriend By".

Την παραγωγή του διαδόχου του "Apocalyptic Love" που κυκλοφόρησε 2012 επιμελήθηκε ο Michael 'Elvis' Baskette, ο οποίος έχει ξαναδουλέψει με τον Myles Kennedy στους Alter Bridge.

Τέλος, ενώ η μπάντα αναμένεται να βγει το επόμενο διάστημα σε αμερικάνικη περιοδεία με τους Aerosmith, ο Slash δηλώνει πως σχεδιάζει ήδη την συναυλιακή επιστροφή του στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
  • SHARE
  • TWEET