Έρχεται το τέταρτο κεφάλαιο του φεστιβάλ Metal Guesthouse

Agnes Vein, Omega Monolith, Heavier Than God και Mock The Mankind οι συμμετοχές

05/11/2015 @ 11:12
Metal Guesthouse (revisited) vol. IV
Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015
An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, Αθήνα)
Πόρτες: 20:30 - Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Σας παρουσιάζουμε το τέταρτο κεφάλαιο του Metal Guesthouse (revisited) με τις παρακάτω συμμετοχές:

Agnes Vein
Μετά από ένα σεβαστό διάστημα απουσίας οι epic / black doomsters Agnes Vein, ξαναπαίρνουν τον δρόμο προς την πρωτεύουσα. Επικοί, βαρείς, σκοτεινοί και πάνω απ' όλα άσχημοι, οι Θεσσαλονικείς doom heroes ξέρουν πως να μετατρέψουν έναν συναυλιακό χώρο σε νεκροταφείο ψυχών.

Omega Monolith
Το drone doom ντουέτο των Omega Monolith δεν λέει πολλές κουβέντες, μα προτιμάει να μιλάει με την εσωστρεφή και διαβρωτική, χαμηλόσυχνη μουσική και τον ογκώδη, audiophile ήχο του, παράγωγο μεγάλων ενισχυτών και αδίστακτης μισανθρωπιάς. Στο Metal Guesthouse (revisited) vol IV, θα εκτελέσουν και νέο υλικό από τις δύο επερχόμενες δισκογραφικές τους κυκλοφορίες.

Heavier Than God
Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονική μορφή το "The Self Titled Album" τους, οι Αθηναίοι punk doomsters Heavier Than God θα δώσουν μια διαφορετική νότα στις χαμηλές ταχύτητες της βραδιάς, με τον πότε up tempo και πότε βαθιά doomy ήχο τους, που αποτίει φόρο τιμής σε σχήματα όπως οι Raging Speedhorn, οι Iron Monkey και οι Superjoint Ritual.

Mock The Mankind
Οι instrumental psychedelic doomsters Mock The Mankind, έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το ντεμπούτο full length άλμπουμ τους "Ruination", θα ανοίξουν τη βραδιά, προσδίδοντας από τα πρώτα λεπτά της μια λασπώδη, σκοτεινή ηχητική υφή στο όλο event.

Το Metal Guesthouse είναι η νέα φεστιβαλική διοργάνωση της Trailblazer Records. Διαιρεμένο σε μη προκαθορισμένο αριθμό συνεχειών, με τάση και διάθεση για όσο το δυνατόν περισσότερες επαναλήψεις, το Metal Guesthouse εστιάζει τις προσπάθειές του, γύρω από την κληρονομιά του Defcon Fest, πάντα με έμφαση στην εγχώρια σκηνή του εναλλακτικού, σκληρού ή και ακραίου ήχου.

Καλωσήρθατε στο Metal Guesthouse (revisited).

Links:
Event page
Metal Guesthouse (revisited) official page
Trailblazer Records
Agnes Vein
Omega Monolith
Heavier Than God
Mock The Mankind

Supported by Filthy Fabric.

Διοργάνωση: Trailblazer Records

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET