Επιστροφή σε... πέτρινα θρανία: The Rocking Quiz - A 100 labors of rock snobbery

14/12/2007 @ 11:34
To Rocking.gr τις ημέρες των Χριστουγέννων επιστρέφει... στα πέτρινα θρανία, βάζοντας στους πιο τολμηρούς από εσάς ένα «διαγώνισμα» ροκογνωσίας, διαφορετικό από τα άλλα... Πόσες φορές δεν έχετε διαφωνήσει με τους φίλους σας για rock θέματα; Πόσες φορές δεν έχετε αναγορευτεί σε «ροκοπατέρες» και δεν έχετε κοροϊδέψει τους άλλους για τα λάθη τους; Ελάτε, παραδεχτείτε το... Καθημερινά, η ιστορία του ροκ υφίσταται υψηλού επιπέδου επιστημονική ανάλυση από όλους τους λάτρεις του σκληρού ήχου. Το Rocking.gr σας επιτρέπει για πρώτη φορά να «παλέψετε» με τους καλύτερους και να κερδίσετε το μεγαλύτερο δώρο που έχει προσφέρει ποτέ! Kαι όχι μόνο αυτό... Πάνω από 20 διαγωνιζόμενοι θα κερδίσουν κάποιο από τα έπαθλα!

Συγκεκριμένα, στις 27 Δεκεμβρίου και για χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών θα μπορέσετε να συμπληρώσετε διαδικτυακά ένα rock «διαγώνισμα» 100 ερωτήσεων, το οποίο ετοίμασε για σας το Rocking.gr. Το «διαγώνισμα» αυτό έχει ερωτήσεις από όλο το φάσμα της rock και καλύπτει όλα τα γούστα. Φυσικά, το Rocking Quiz, οι απαντήσεις του και ο σχολιασμός τους θα είναι διαθέσιμα και μετά το τέλος του «διαγωνίσματος», αλλά τότε το μόνο έπαθλο θα είναι η ελεύθερη έκφραση της ροκ αυταρέσκειάς σας.

Let there be contest! Let there be rock snobbery!

Τα δώρα:

Πρώτο έπαθλο: ESP VIPER - 10 ΠΑΚΕΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ

Το πακέτο περιλαμβάνει:
# Σώμα: Basswood
# Τύπος: Bolt On
# Μπράτσο: Maple
# Ταστιέρα: Rosewood
# Γέφυρα: String Thru Body
# Κλειδιά: Chrome Tuners
# Μαγνήτες: 2 x ESP LTD humbuckers
# Ενισχυτής: ESP 10 Watt με master volume, overdrive, και tone controls. Έχει επίσης έξοδο ακουστικών για "ήσυχη" εξάσκηση στο σπίτι.
# Επίσης συμπεριλαμβάνονται: Ηλεκτρονικό κουρδιστήρι, Μαλακιά θήκη μεταφοράς, Καλώδιο, Ζώνη κιθάρας και πέννες.
# Χρώμα: Black

Δεύτερο έπαθλο: BEHRINGER UM-300 ULTRA METAL ΠΕΤΑΛ

# Πετάλι distortion που απευθύνεται σε ηλεκτρικούς κιθαρίστες, λάτρεις του ακραίου κιθαριστικού ήχου. Μετά την εμπορική επιτυχία του προκατόχου του η Behringer παρουσίασε την αναβαθμισμένη του έκδοση. Ικανό να αντεπεξέλθει πλήρως σε κάθε hard rock ή heavy metal ηχητική αναζήτηση. Αναλυτικά το UM-300 παρέχει:
# Κύκλωμα πολλαπλού Gain για δεμένο ήχο και διαρκές sustain που πλησιάζει αυτό της λυχνίας
# 3-Band EQ και ρυθμιστικά Distortion, Level για χειρουργικές ηχητικές επεμβάσεις
# Υψηλής ποιότητας ποδοδιακόπτη για εντελώς αθόρυβη χρήση
# Ενδεικτικό Led on/off
# Λειτουργία με μπαταρία 9V ή Μ/Σ DC (δεν περιλαμβάνεται)

Τα δύο παραπάνω δώρα είναι μια ευγενική χορηγία του καταστήματος Μουσικόραμα.



Εκτός των δύο πρώτων, οι 20 επόμενοι νικητές θα ανταμειφθούν με κυκλοφορίες (cd και dvd) της χρονιάς που μας αφήνει και οι οποίες θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.
  • SHARE
  • TWEET