Επιστρέφουν οι Gentlemans Pistols

Υπέγραψαν στην Nuclear Blast και κυκλοφορούν νέο άλμπουμ το φθινόπωρο

28/07/2015 @ 17:39
Οι Gentlemans Pistols είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση συγκροτήματος καθώς από το 2003 που δημιουργήθηκαν έχουν αλλάξει αρκετά μέλη, ενώ το τελευταίο τους άλμπουμ "At Her Majesty's Pleasure", του 2011, έτυχε αρκετά θερμής υποδοχής από τον διεθνή Τύπο (και το site μας φυσικά).

Έχοντας καθιερώσει την σύνθεσή τους στα τέσσερα άτομα, περιλαμβανομένου του Bill Steer (Carcass, Firebird), θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ το φθινόπωρο από την Nuclear Blast.

Σε ανακοίνωσή της η μπάντα αναφέρει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του επερχόμενου τρίτου άλμπουμ μας "Hustler's Row" από την Nuclear Blast. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε από τον τραγουδιστή / κιθαρίστα James Atkinson στα Mutiny Studios στο Bradford και αντικατοπτρίζει σχεδόν πέντε χρόνια της μπάντας: καλές στιγμές, κακές στιγμές, βαρεμάρα, αγαλλίαση, καρδιοχτύπια, ενόχληση και θαυμασμό. Με αυτό το άλμπουμ προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν δίσκο που θα θέλαμε να ακούσουμε, βαρύ αλλά μελωδικό, έντονο αλλά πιασάρικο, σκεπτόμενο αλλά χωρίς όρους. Έναν δίσκο για όσους έχουν απορριφθεί και τους ρομαντικούς, για κύριους και για απατεώνες.»
  • SHARE
  • TWEET