Επίσημη ανακοίνωση και λεπτομέρειες για το νέο album των Pink Floyd

Αποκαλύφθηκαν οι συντελεστές και η ημερομηνία κυκλοφορίας

08/07/2014 @ 10:50
Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το περασμένο Σάββατο, η σύζυγος του David Gilmour, Polly Samson, αποκάλυψε πως οι Pink Floyd πρόκειται να κυκλοφορήσουν νέο δίσκο με τίτλο "The Endless River", ενώ περισσότερες πληροφορίες έδωσε στη δημοσιότητα η τραγουδίστρια Durga McBroom.

Πλέον, το ίδιο το συγκρότημα επιβεβαίωσε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, αποκαλύπτοντας περαιτέρω λεπτομέρειες. Η σχετική ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

«Οι Pink Floyd μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο "The Endless River" τον Οκτώβριο του 2014. Πρόκειται για ένα άλμπουμ που αποτελείται κυρίως από ambient και ορχηστρική μουσική, βασισμένη σε ηχογραφήσεις του 1993-94 για το "The Division Bell", και περιλαμβάνει τον David Gilmour, τον Nick Mason και τον Richard Wright. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο David Gilmour με τον Phil Manzanera, τον Youth και τον μηχανικό ήχου Andy Jackson. Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, και περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιοποιηθούν στο τέλος του καλοκαιριού.»
  • SHARE
  • TWEET