Νέο album από τους Pink Floyd

Την αποκάλυψη έκανε η σύζυγος του David Gilmour

05/07/2014 @ 21:41
Στα μέσα Μαΐου, η σύζυγος του David Gilmour, Polly Samson, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, όπου απεικονίζονταν επί το έργον ο θρυλικός μουσικός, η επί χρόνια συνεργάτιδά του, τραγουδίστρια Durga McBroom, και οι Sarah Brown, Louise Clare Marshall, κάνοντας όλους να πιστεύουν πως ο κιθαρίστας των Pink Floyd ετοιμάζει νέο προσωπικό δίσκο.

Πλέον, η Durga McBroom αναπαρήγαγε στο Facebook την ίδια φωτογραφία, συνοδευόμενη από την φράση «Θυμάστε αυτή τη φωτογραφία; Δεν ήταν αυτό που νομίζατε πως ήταν.» και την εξής ανάρτηση από το Twitter της Samson:

«Παρεμπιπτόντως, το άλμπουμ των Pink Floyd θα ονομάζεται "The Endless River". Βασίζεται σε ηχογραφήσεις από το 1994, αποτελεί το κύκνειο άσμα του Rick Wright και είναι πολύ όμορφο.»

Η Durga McBroom καταλήγει λέγοντας πως «ναι, βγαίνει νέο άλμπουμ από τους Pink Floyd και θα είμαι σε αυτό», ενώ στα σχόλια αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν κατά την δημιουργία του "The Division Bell" (ήταν το side project που ονομαζόταν "The Big Spliff" και για το οποίο είχε μιλήσει ο Nick Mason). Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει η συμμετοχή του Richard Wright. Ο Dave και ο Nick συνέχισαν και έκαναν πολλά από τότε. Αρχικά ήταν εντελώς ορχηστρικό, αλλά τον περασμένο Δεκέμβριο τραγούδησα σε μερικά κομμάτια.»
  • SHARE
  • TWEET