Ως τρίο συνεχίζουν οι Samsara Blues Experiment

Ο κιθαρίστας Hans Eiselt θα είναι πια ο νέος μπασίστας της μπάντας

03/06/2014 @ 12:04
Όπως αποκάλυψαν μέσω της σελίδας τους στο Facebook, οι Γερμανοί psychedelic rockers Samsara Blues Experiment δεν θα είναι πια τετραμελής μπάντα, αλλά θα συνεχίσουν ως power trio.

Η ανακοίνωσή τους έγραφε τα εξής:

«Τους τελευταίους μήνες κάναμε αρκετές συζητήσεις με τον Richard (σ.σ.: Behrens, ο μπασίστας), ο οποίος δεν έπαιζε με το συγκρότημα από τον περασμένο Απρίλη, με δική του απόφαση. Πολλά πράγματα συνέβησαν από τότε, αρκετά από τα οποία ήταν στενάχωρα και εντελώς απρόοπτα. Πράγματα που δεν μπορούσε να ελέγξει κανείς και είναι καλύτερο να μην ειπωθούν για να σεβαστούμε την ιδιωτική ζωή του καθενός.»

«Όσο παράξενο και αν μοιάζει, μετά από όλη αυτήν την κουβέντα, ο κύριος λόγος που έφυγε είναι οι διαφορετικές οπτικές όσον αφορά το τι σημαίνει να ζεις ως μουσικός στα πλαίσια των Samsara Blues Experiment και η ανικανότητα να συγκεραστούν κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες με τις προθέσεις της μπάντας.»

Το συγκρότημα δήλωσε ότι θα συνεχίσει σαν τρίο, με τον μέχρι πρότινος κιθαρίστα, Hans Eiselt, να παίρνει χρέη μπασίστα.

O Richard Behrens θα συνεχίσει με το άλλο του συγκρότημα, τους Heat.

Οι Samsara Blues Experiment επισκέφτηκαν τη χώρα μας μέσα στον Μάιο. Διαβάστε την κριτική του Κώστα Σακκαλή στον ακόλουθο σύνδεσμο.
  • SHARE
  • TWEET