Ένα νέο φεστιβάλ στο Λονδίνο, High Voltage Festival 23-24 Ιουλίου 2010

22/04/2010 @ 07:12
Ένα νέο συναρπαστικό φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του στο Λονδίνο. Επικεντρώνεται στον κλασικό, προοδευτικό και σκληρό ήχο του ροκ δημιουργημένο από τους ειδικούς του είδους, τα βρετανικά περιοδικά Classic Rock και Metal Hammer.




Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

«Το καλύτερο νέο φεστιβάλ στον κόσμο!
Το High Voltage το καινούργιο περίφημο ροκ φεστιβάλ της Βρετανίας ξεκινά τον Ιούλιο του 2010 με επικεφαλής τους Emerson, Lake & Palmer και τους ZZ Top.

Οι ημερομηνίες: 23 και 24 Ιουλίου 2010.
Το μέρος: Victoria Park, Λονδίνο.

To High Voltage είναι το απαραίτητο ροκ θέαμα για το 2010. Ένα διήμερο φεστιβάλ που παρουσιάζει τα καλύτερα στο classic rock, το progressive rock και το metal. Φτιαγμένο κατά παραγγελία από τους οπαδούς του ροκ για τους οπαδούς του ροκ.

Τα συγκροτήματα θα παρουσιαστούν σε τρεις σκηνές: main stage, prog stage, metal stage.

Τα μέχρι τώρα επιβεβαιωμένα ονόματα είναι τα:

Main stage – Emerson, Lake & Palmer, ZZ Top, Foreigner, Heaven & Hell, Bachman Turner, Joe Bonamassa, Gary Moore, UFO, The Answer, The Quireboys, The Union

Prog Stage – Transatlantic, Asia, Zappa Plays Zappa, Marillion, Opeth, Argent, Steve Hackett, Focus, Pendragon, Uriah Heep, Magnum, Martin Turner’s Wishbone Ash, The Reasoning, Touchstone…

Metal Stage – Black Label Society, Down, Venom, Clutch, Audrey Horne, High On Fire, Orange Goblin, New Devise, Lethargy

Το High Voltage είναι το φεστιβάλ που όλοι οι πραγματικοί ροκ οπαδοί περίμεναν. Η ομάδα του High Voltage έχει πάει σε κάθε πιθανό φεστιβάλ και πάνω σε αυτά που έμαθαν έχτισαν ένα φεστιβάλ που όμοιό του δεν υπάρχει.

Καταρχήν είναι η μουσική. Δύο φοβεροί headliners και τρεις μοναδικές σκηνές ειδικά σχεδιασμένες για να καλύψουν όλες τις πλευρές του ροκ κοινού με ένα σετ που πρέπει να δείτε. Μετά είναι το φεστιβάλ καθεαυτό. Οι εγκαταστάσεις δε θα έχουν προηγούμενο: φανταστικό φαγητό, σωστή μπύρα, καθαρές τουαλέτες, πολυτελή πακέτα φιλοξενίας, δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία. Αυτό είναι ένα μέρος που μπορείς να πας με όλη την οικογένεια.

Το High Voltage προσφέρει μία νέα και μοναδική φεστιβαλική εμπειρία για τους ροκ οπαδούς κάθε ηλικίας. Μόνο το High Voltage δίνει την ευκαιρία στους αγοραστές των εισιτηρίων το δικαίωμα να σχεδιάσουν μόνοι τους το πακέτο που μπορεί να περιλαμβάνει διαμονή, μεταφορά, στάθμευση, και είσοδο στο VIP Bar.

Οι τιμές για το διήμερο είναι 135 λίρες και για τη μία ημέρα 75 λίρες. Δεν υπάρχει επιβάρυνση για τις κρατήσεις.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο www.highvoltagefestival.com ή όλο το 24ωρο στην τηλεφωνική γραμμή 0871 230 5582».

Εμείς απλά να προσθέσουμε πως αναμένονται πολλές εκπλήξεις και μοναδικές συναυλίες όπως για παράδειγμα η μοναδική φετινή και ίσως τελευταία επανένωση των Emerson, Lake & Palmer, η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που ο Gary Moore θα αφήσει για λίγο τα μπλουζ στην άκρη για να επιστρέψει στο hard rock παρελθόν του ή οι Uriah Heep που θα ερμηνεύσουν επί σκηνής το κλασικό "Demons & Wizards" ολόκληρο. Επίσης κάποιες από τις συναυλίες θα μπορούν να αποκτηθούν σε cd αποκλειστικά από το φεστιβάλ, αμέσως μετά το τέλος τους.

Το Rocking.gr θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει, με εκτενές report και φωτογραφική κάλυψη, τα όσα θα λάβουν χώρα στο εντυπωσιακό αυτό festival.

  • SHARE
  • TWEET