Ο Billy Gibbons δίνει πληροφορίες για το νέο δίσκο των ZZ Top

Πιθανή μια συνεργασία με τον Jeff Beck

23/06/2020 @ 13:56

Σε μια συζήτηση με το LiveSigning, ο κιθαρίστας των ZZ Top, Billy Gibbons, αναφέρθηκε στο νέο δίσκο της μπάντας, τον πρώτο εδώ και 8 χρόνια.

Σχετικά με την πρώτη δισκογραφική κίνηση των ZZ Top μετά το "La Futura" του 2012, ο μουσικός σχολίασε: «Ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε στο στούνιο, και μετά από πέντε δεκαετίες που προσπαθούμε να ηχογραφήσουμε και να ολοκληρώσουμε ένα κομμάτι που ξεκινήσαμε όταν συγκροτήθηκε η μπάντα, ίσως αυτή τη φορά τα καταφέρουμε».

«H νέα έκδοση του βιβλίου "Rock + Roll Gearhead" μας έδωσε κίνητρο να μπούμε ξανά στο στούντιο και να ξεκινήσουμε σιγά σιγά τη σύνθεση».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την πιθανότητα να ηχογραφήσουν ξανά με τον Jeff Beck, ο Gibbons απάντησε: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που όχι μόνο το κάνει όπως θα θέλαμε να το κάνουμε και εμείς - αλλά εφευρίσκει πράγματα στην κιθάρα που πιθανόν να μην γίνονται».

«Ο Jeff είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Είχα την τύχη να τον δω πέρσι το καλοκαίρι ενώ ήμαστε στο Λονδίνο, και έχουμε κρατήσει επαφή από τότε. Και είναι πιθανό όταν επιστρέψουμε στο στούντιο, αυτός να είναι διαθέσιμος. Οπότε πρέπει να το προσπαθήσουμε».

Νωρίτερα φέτος, ο Gibbons επιβεβαίωσε ότι οι ZZ Top ετοιμάζονταν να μπουν στο στούντιο με τον παραγωγό Rick Rubin.

  • SHARE
  • TWEET