Ελληνική συμμετοχή στο Prog Power Europe 2013

Οι Verbal Delirium γίνονται το πρώτο ελληνικό συγκρότημα που συμμετέχει στο εν λόγω φεστιβάλ

02/09/2013 @ 13:09
Στη φετινή διοργάνωση του Prog Power Europe συμμετέχει το ελληνικό progressive rock / alternative συγκρότημα Verbal Delirium.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στην Ολλανδία (Baarlo), στην ίδια σκηνή θα εμφανιστούν οι Haken, Boil, Hacride, Atoma και οι Fates Warning.

Το φεστιβάλ ξεκινά την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου με τους Damian Wilson και Shadow Gallery και τελειώνει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου με τους Malicious Dream, Ramage INC, Toudra, The Omega Experiment, Wolverine και The Ocean.

Line up:
Jargon  (keys –vocals)
G. Pagidas (bass)
G. Kiriakidis (guitars)
S. Pavlou (drums)
N. Terzis (keys)
N. Nikolopoulos (saxophone, flute,melotron)

Links:
Reverbnation.com/verbaldelirium
Facebook.com/ VerbalDelirium
Verbaldelirium.bandcamp.com
Twitter.com/#!/verbaldelirium
Youtube.com/#/user/VerbalDelirium

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα της κριτικής του Rocking.gr για το τελευταίο άλμπουμ τους, "From The Small Hours Of Weakness", από τον Κώστα Σακκαλή:

«To "From The Small Hours Of Weakness" αποτελεί σίγουρα ένα βήμα προόδου για τους Verbal Delirium τόσο συνθετικά, αφού αποκαλύπτουν μία ικανότητα στις πιο πολύπλοκες συνθέσεις που δεν ήταν φανερή μέχρι τώρα, όσο και (κυρίως) εκτελεστικά, ενώ βελτιωμένη και πολύ πιο ισορροπημένη είναι (περιέργως;) και η παραγωγή. Αποτελεί ένα σύγχρονο κόσμημα για τον ελληνικό progressive χώρο που εύχομαι να μη χαθεί μέσα στην ευκολία με την οποία παράγεται πλέον και η ελληνική δισκογραφία ώστε μεθαύριο να θεωρείται κλασικό. Όπως πιθανότατα του αξίζει...»

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET