Σε βινύλιο, CD και DVD η εμφάνιση του Sivert Hoyem στο Ηρώδειο

Το νέο άλμπουμ "Live At Acropolis - Herod Atticus Odeon" κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου

21/04/2017 @ 12:02

Sivert Hoyem

Live At Acropolis - Herod Atticus Odeon

Νέο live άλμπουμ και DVD - Κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου 2017

Για πάνω από δεκαπέντε χρόνια, ο Sivert Hoyem ονειρευόταν να πραγματοποιήσει μια συναυλία στο θρυλικό Ηρώδειο, στην Ακρόπολη της Αθήνας. Στις 29 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου 2016, αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα, καθώς ο Hoyem - ένας από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχουν πάρει άδεια από τις ελληνικές αρχές να εμφανιστεί στον συγκεκριμένο χώρο - έκανε δύο sold out show μπροστά σε 10.000 Έλληνες fan.

Στις 9 Ιουνίου 2017, η 314 Records θα κυκλοφορήσει το "Live At Acropolis - Herod Atticus Odeon". Οι εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα είναι limited edition βινύλιο, standard βινύλιο που θα περιλαμβάνει DVD και 2ο CD με DVD.

Το σχεδόν δύο ώρες show περιέχει δεκαέξι classic track του Hoyem από την 20χρονη καριέρα του, ως solo artist αλλά και ως τραγουδιστής των Madrugada. Από την περίοδο που κυκλοφόρησε το debut άλμπουμ των Madrugada "Industrial Silence", ο Hoyem έχει εμφανιστεί live αρκετές φορές μπροστά στο ελληνικό κοινό, το οποίο τον έχει αγκαλιάσει και τον έχει αγαπήσει. 

Sivert Hoyem "Live At Acropolis - Herod Atticus Odeon, Athens" κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου 2017. 

Διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο iTunes τώρα:

Pre Order Link

siverthoyem.com

Sivert Hoyem - Live At Acropolis - Herod Atticus Odeon

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET