Εκδρομή από τη Θεσσαλονίκη για τη συναυλία του Manu Chao στη Σόφια, στις 14 Απριλίου. Εξασφαλίσαμε μια θέση!

03/03/2011 @ 10:07
Η Αrt on the Road συνεχίζει τα ταξίδια της...

King of the bongo!
14 Απριλίου στην Σόφια!


Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού, για μια μοναδική συναυλία στη Σόφια της Βουλγαρίας, στις 14 Απριλίου!

O Manu Chao είναι κατά της παγκοσμιοποίησης, τουλάχιστον με τη μορφή που αυτή έχει λάβει σήμερα, έχει αριστερές πεποιθήσεις και έχει κατηγορηθεί γι' αυτό. Πιστεύει πως τα προβλήματα του πλανήτη μας οφείλονται στο χρήμα και μάλιστα δηλώνει πως «αν ο διάβολος υπάρχει, τότε ονομάζεται χρήμα». Αν και υποστηρίζει πως κανείς δε μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον κόσμο, παρακινεί τους ανθρώπους να βελτιώσουν τους εαυτούς τους, την οικογένειά τους, τη γειτονιά τους. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, «σε μια μεγάλη επανάσταση, τη δύναμη κατέχουν οι μικρές επιμέρους επαναστάσεις».  Όπως υπήρξε η βιομηχανική επανάσταση, έτσι πιστεύει πως ο κόσμος χρειάζεται σήμερα μια ανθρωπιστική επανάσταση. Όταν ρωτήθηκε αν είναι ευτυχισμένος, απάντησε πως όχι, γιατί απλούστατα ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο. «Θα μπορούσα να είμαι ευτυχισμένος στο μικρόκοσμό μου, αλλά όταν σκέφτομαι τι συμβαίνει τριγύρω μου συνειδητοποιώ ότι είναι σα να έχει έρθει η κόλαση στη γη. Γι' αυτό δε μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. Αν και είναι ουτοπικό, θα ήθελα όλοι οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι». Τα σπίτια είναι μόνο για να κοιμόμαστε σε αυτά. Ένα τραγούδι σίγουρα δε μπορεί να γραφτεί μέσα στο σπίτι.

Λεπτομέρειες εκδρομής:
- Αναχώρηση 7:00 από το Λευκό Πύργο προς τη Σόφια.
- Άφιξη στη Σόφια περίπου στις 12:30. Ξενάγηση στη βουλγαρική πρωτεύουσα και ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 19:00, όπου θα υπάρχει συγκέντρωση από το κέντρο προς το χώρο της συναυλίας.
- Αναχώρηση μετά τη λήξη της συναυλίας προς Θεσσαλονίκη και άφιξη στις 5:00 το πρωί περίπου.

Τιμή συμμετοχής: 80 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.artontheroad.gr

To Rocking.gr εξασφάλισε μια θέση για την εκδρομή και ένας τυχερός αναγνώστης του θα ταξιδέψει και θα παρακολουθήσει τη συναυλία του Manu Chao στη Σόφια εντελώς δωρεάν.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και να διεκδικήσετε εσείς αυτή τη θέση, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Manu Chao" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) αλλά και μια παράγραφο αναφορικά με τη σχέση και τις εμπειρίες σας με τον Manu Chao και τα τραγούδια του.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011. Ο νικητής, αυτός δηλαδή που το κείμενο του θα ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα, θα ενημερωθεί την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.

Καλή τύχη!

www.artontheroad.gr

  • SHARE
  • TWEET