Ο Dirk Verbeuren είναι ο νέος ντράμερ των Megadeth

Διαβάστε τις δηλώσεις Mustaine και Adler

15/07/2016 @ 13:39

Οι Megadeth ανακοίνωσαν και επισήμως την προσθήκη του Dirk Verbeuren στις τάξεις τους, ως μόνιμου ντράμερ του συγκροτήματος. 

Ο Verbeuren, πρώην μέλος των Σουηδών Soilwork, παίζει ντραμς στις συναυλίες των Megadeth τους τελευταίους μήνες, με την πρώτη του εμφάνιση να έχει γίνει στο φεστιβάλ Rock On The Range τον Μάιο, μπροστά σε 40.000 θεατές.

Το ρυθμικό μέρος για την ηχογράφηση του πρόσφατου δίσκου των Megadeth, "Dystopia", είχε αναλάβει ο ντράμερ των Lamb Of God, Chris Adler, ο οποίος είχε περιοδεύσει κιόλας όταν του το επέτρεπε το πρόγραμμα της μπάντας του.

Ο αρχηγός των Megadeth, Dave Mustaine, δήλωσε σχετικά: «Η συνεισφορά του Chris Adler είναι σίγουρο ότι θα γίνει αισθητή για πολλά χρόνια. Οι Megadeth έχουν αναζωογονηθεί από το παίξιμο του Chris, καθώς και από την εξαιρετική πρότασή του να παίξει ο Dirk Verbeuren ντραμς σε μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Chris, και ένα μεγάλο καλωσόρισες στον Dirk».

Ο 40-χρονος Verbeuren -Βέλγος στην καταγωγή αλλά με την έδρα του πλέον στο Λος Άντζελες- ευχαρίστησε τον μπασίστα David Ellefson και τον κιθαρίστα Kiko Loureiro για την θερμή υποδοχή και δεν ξέχασε και ο ίδιος τον Chris Adler, που επίσης ευχαρίστησε «για τις συστάσεις, την ενθάρρυνση και την υποστήριξη».

Ο Chris Adler είπε: «Είναι τιμή μου και μεγάλη ευχαρίστηση να βρίσκομαι στην αγαπημένη μου πάντα όλων των εποχών και να γίνω μέρος της επιστροφής της στην κορυφή. Δεν υπάρχουν ίντριγκες και δράματα εδώ. Οι Megadeth χρειάζονται έναν full-time ντράμερ και εγώ δεν μπορώ να βρίσκομαι σε δυο μέρη ταυτόχρονα. Από τη μεριά μου, αισθάνομαι πολύ τυχερός τόσο που είμαι κομμάτι των Lamb Of God, όσο και που είχα την ευκαιρία να χορέψω με τους ήρωές μου στον χορό. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω όταν σκέφτομαι τον εαυτό μου παιδί να ανοίγει τους δίσκους των Megadeth. Θα συνεχίσω να είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής τους!»

Όσο ο Verbeuren έπαιζε με τους Megadeth, την θέση του στους Soilwork πήρεο Bastian Thusgaard των The Arcane Order. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο Thusgaard θα γίνει μόνιμο μέλος των Soilwork ή όχι.

Διαβάστε εδώ την ανταπόκριση της τρίτης μέρας του φετινού Hellfest με Black Sabbath, Megadeth, Slayer, Ghost, Rival Sons, Gojira, Blind Guardian και άλλους και θυμηθείτε εδώ τί έγινε πριν λίγες μέρες στην συναυλία των Megadeth στην Αθήνα.

  • SHARE
  • TWEET