Διαθέσιμα για streaming τρία κομμάτια από τον νέο δίσκο των Trouble

16/07/2013 @ 11:29
Το νέο, όγδοο studio άλμπουμ των Trouble φέρει τον τίτλο "The Distortion Field" και είναι από σήμερα διαθέσιμο στις Η.Π.Α., ενώ η κυκλοφορία του στην ευρωπαϊκή αγορά είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Παρασκευή, 26 Ιουλίου.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου του δίσκου στις Η.Π.Α., το group από το Σικάγο που σημάδεψε το doom metal των 80s και το heavy rock των 90s διαθέτει για ακρόαση τρία κομμάτια της νέας του δουλειάς ("When The Sky Comes Down", "Sucker", "Butterflies") μέσα από το soundcloud του Decibel Magazine.

Το "The Distortion Field" έρχεται έξι χρόνια μετά το τελευταίο studio άλμπουμ των Αμερικανών "Simple Mind Condition" και την παραγωγή του υπογράφει ο πολύ γνωστός κυρίως για τις δουλειές του στα 80s Bill Metoyer (Slayer, Fates Warning, Omen, Sacred Reich, Flotsam And Jetsam, D.R.I.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το το πρώτο studio άλμπουμ των Trouble χωρίς τον Eric Wagner πίσω από το μικρόφωνο. Νέος τραγουδιστής του σχήματος και υπεύθυνος για τα φωνητικά στο "The Distortion Field" είναι ο Kyle Thomas (πρώην Alabama Thunderpussy) , o οποίος αντικατέστησε πέρυσι τον Kory Clarke (Warrior Soul).

"The Distortion Field" tracklist:

01. When The Sky Comes Down
02. Paranoid Conspiracy
03. The Broken Has Spoken
04. Sink or Swim
05. One Life
06. Have I Told You
07. Hunters of Doom
08. Glass Of Lies
09. Butterflies
10. Sucker
11. The Greying Chill Of Autumn
12. Bleeding Alone
13. Your Reflection

Μπορείτε να ακούσετε τα κομμάτια "Butterflies", "Sucker" και "When The Sky Comes Down" εδώ.
  • SHARE
  • TWEET