Διαλέξτε τον ντράμερ των AC/DC για τα Grammy

Η μπάντα δεν έχει ανακοινώσει το 5ο μέλος για την τελετή της 8ης Φεβρουαρίου

16/01/2015 @ 21:22
Το site Ultimate Classic Rock δημοσίευσε θέμα με τους πιθανούς ντράμερ που ίσως δούμε να παίζουν με τους AC/DC στην εμφάνισή τους στα βραβεια Grammy στις 8/2.

Πρώτος απ’ όλους Phil Rudd, o oποίος τυπικά είναι ακόμα ο ντράμερ τους, έχει δηλώσει πως θέλει να γυρίσει, αλλά το θέμα είναι αν και οι υπόλοιποι θα πουν το «ναι». Οι άλλοι «υποψήφιοι»:

O Simon Wright αντικατέστησε τον Rudd στα μέσα των '80s, έπαιξε σε τρεις δίσκους ("Fly on the Wall", "Who Made Who", "Blow Up Your Video"). Ο Chris Slade αποχώρησε όχι με τον καλύτερο τρόπο, αλλά πάει πολύς καιρός από τότε (1994) και παραμένει το ίδιο δυναμικός.

Ο Tony Currenti έπαιξε στο ντεμπούτο "High Voltage" αλλά αρνήθηκε να γίνει μέλος των AC/DC, καθώς δεν ήθελε να αφήσει την τότε μπάντα του και επειδή είχε Ιταλική καταγωγή και διαβατήριο, αν ταξίδευε στην Ευρώπη θα έπρεπε να πάει φαντάρος!

Ο Bob Richards, δείχνει να είναι ο πιθανότερος, καθώς πήρε μέρος στα δύο video για τα "Rock or Bust" και "Play Ball".  Ο Kenny Aronoff είναι από τους καλύτερους και πλέον περιζήτητους ντράμερ. Εκεί θα είναι το πρόβλημα, αν θα βρει χρόνο να είναι και στα Grammy. O Jason Bonham τα κατάφερε μια χαρά με τους Led Zeppelin, άρα έχει ήδη δοκιμαστεί στις... μεγάλες κατηγορίες του rock.

To site προχωράει σε ακόμα μια «εξεζητημένες» επιλογές, προτείνοντας τον Tommy Lee των Motley Crue, ο οποίος έπαιξε στον τελευταία δίσκο των Smashing Pumpkins, την Meg White των White Stripes και τον Will Calhoun των Living Colour. Στις 8 Φεβρουαρίου θα μάθουμε.

  • SHARE
  • TWEET