Δελτίο Τύπου: Rockwave Festival 2008 με Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy και Opeth

03/03/2008 @ 05:26
Η «σκοτεινή» πλευρά του Rockwave Festival 2008 αποκαλύπτεται και έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα είχαμε γράψει, πρώτοι, λίγη ώρα πριν. Οι Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy και Opeth θα είναι εδώ, στο Terra Vibe Park, στις 9 Ιουλίου. Ακολουθεί το δελτίο τύπου, όπως το λάβαμε από τη διοργανώτρια εταιρεία...

Κανείς δε μπορεί να το σταματήσει και λίγοι είναι αυτοί που τολμούν να του αντισταθούν. Με την δική του δύναμη, τον παλμό, την μοναδική συμμετοχή και την φανατική του προσήλωση, το «σκληρό» κοινό του Rockwave ...δίνοντας μαθήματα υποδειγματικής φεστιβαλικής συμπεριφοράς, διεκδικεί και παίρνει και φέτος αυτό που του ανήκει!

Αυτό που του αξίζει!

Μια δυνατή φεστιβαλική metal μέρα, με ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί μέσα στο 2008 στα αντίστοιχα fest line ups.

Tην Τετάρτη 9 Ιουλίου μια ακόμη σελίδα γράφεται στην ιστορία του «δικού μας» Rockwave...

Όταν οι Θεοί του metal συνωμοτούν, οι πιστοί τους στην Ελλάδα ετοιμάζονται να γιορτάσουν!

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ROCKWAVE FESTIVAL 2008 @ Τerra Vibe Park JUDAS PRIEST WITHIN TEMPTATION CAVALERA CONSPIRACY OPETH

JUDAS PRIEST

Δεν είναι προφητεία του Νοστράδαμου (όπως θα λέγεται ο νέος τους δίσκος), είναι η αλήθεια: Οι Priest επιστρέφουν στο Rockwave κάνοντας τους δεκάδες χιλιάδες fans τους ευτυχισμένους... Τα αισθήματα βέβαια είναι αμοιβαία και οι ίδιοι υπόσχονται μια απίστευτη feast-ival εμπειρία με ένα best off show και δηλώνουν:

«THE PRIEST IS BACK IN GREECE FOR THIS YEAR'S ROCKWAVE FESTIVAL!! ONCE AGAIN THE MIGHTY GREEK METALHEADS WILL REUNITE WITH THEIR METAL GODS FOR AN INCREDIBLE PRIEST FEAST OF METAL MANIA AND WE LOOK FORWARD TO GIVING OUR GREEK FANS A SPECTACULAR EVENT THAT WILL SHOWCASE THE SONGS YOU LOVE FROM JUDAS PRIEST PAST AND PRESENT!» - JUDAS PRIEST

WITHIN TEMPTATION

Οι πειρασμοί δε σταματούν ποτέ...ήρθε η στιγμή να υποδεχθούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το συγκρότημα φαινόμενο, τους Within Temptation... Η αισθησιακή και πανέμορφη Sharon den Adel με τα αιθέρια φωνητικά και με το δυναμικό background μιας μπάντας που έχει πουλήσει περισσότερα από 1.2 εκατομμύρια CDs και DVDs παγκοσμίως, θα μετατρέψει το Terra Vibe Park στον απόλυτο metal ονειροχώρο!



CAVALERA CONSPIRACY

Και επειδή «το αίμα νερό δεν γίνεται ...» να τι δηλώνει ο Μax Cavalera για την επιστροφή των αδερφών Sepultura και την συμμετοχή τους στο φετινό Rockwave.

«Rockwave get ready to be Inflikted with the conspiracy of Metal. The Cavalera Conspiracy are ready to fuck shit up and break the 10 year silence!! Greece, lets do this!!!» - MAX CAVALERA

Παρ’ ό,τι όλοι «συνωμότησαν» εναντίον τους, αυτοί είναι ακόμα εδώ! Οι Cavalera Conspiracy με ένα άλμπουμ δυναμίτη έχουν πολλά να πουν ...και θα τα πουν ΟΛΑ!



OPETH

Από το "Blackwater Park" στο Terra Vibe Park οι Σουηδοί Τιτάνες Opeth βήματα μπροστά από την εποχή τους συνδυάζουν με μεγάλη άνεση και ιδιαίτερα μοναδικό τρόπο το metal με το classic rock με πινελιές prog, folk και free form jazz ...έρχονται για να ανανεώσουν την σχέση λατρείας με τους εδώ fans τους.



Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στα www.rockwavefestival.gr και www.didimusic.gr

H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ιδού οι πληροφορίες των σημείων προπώλησης:

ΤΙCKET HOUSE Αθήνα, Πανεπιστημίου 42, 210 3608366
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 102, 2310 264880
Online sales: www.ticketpro.gr

Οι τιμές τους θα είναι:
Pl1 (Α): 70 euro - Oρθίων, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά της σκηνής
Pl2: 65 euro - Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A)
Pl3: 50 euro - για τις πρώτες μέρες της προπώλησης εως τις 30 Απριλίου, 55 euro στη συνέχεια έως και τις 4 Ιουλίου και 60 euro από τις 5 Ιουλίου έως και την ημέρα του Festival, Ορθίων γενική είσοδος
  • SHARE
  • TWEET