Δελτία Τύπου: Heaven Shall Burn, D.R.I. και Death Before Dishonor τις επόμενες εβδομάδες στην Αθήνα

28/02/2011 @ 11:26
Η πολυαναμενόμενη συναυλία των Heaven Shall Burn είναι γεγονός!

Μετά την αναβολή της το 2010, λόγω της ηφαιστιακής έκρηξης, μια άλλου είδους «έκρηξη» πρόκειται να συμβεί την 1η Απριλίου 2011.



Οι Heaven Shall Burn είναι ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα που έχει να παρουσιάσει η ευρωπαϊκή μουσική σκηνή στο χώρο του metal/metalcore. Έχουν έξι full cd's στο ενεργητικό τους (το τελευταίο με τίτλο "Invictus", το 2010), αναρίθμητες περιοδείες σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία και παρουσίες στα μεγαλύτερα φεστιβάλ, όπως Wacken, With Full Force, Hellfest, Graspop Metal Meeting, Summerbreeze (απ' όπου και το dvd "Iconclast II - The Visual Resistance, 2008). Οι Heaven Shall Burn είναι αγαπητοί στο ελληνικό κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει για τέταρτη φορά μετά το πρώτο τους live το 2003.

Ο ήχος τους είναι χωρίς περιστροφές και ανούσιες μελωδίες... Απλά, brutal metalcore sound, όπως πρέπει να είναι. Τραγούδια γεμάτα από heavy riffs, «σκισμένα» φωνητικά και «θυελλώδες» drumming, «δένουν» με στίχους οργής για την κοινωνική αδικία, το ρατσισμό και άλλα κοινωνικά θέματα.

Για τον απλό θεατή ίσως να μη σημαίνουν τίποτα το ιδιαίτερο οι παραπάνω χαρακτηρισμοί, γι' αυτό και προτείνουμε να αναζητήσει «ασφάλεια» στην περίμετρο του club. Οι υποψιασμένοι θα δώσουν το «παρών» στο pit και θα επιδοθούν σε ανελέητο moshpit και wall of death.

Το να βρεθεί κανείς σε συναυλία των Heaven Shall Burn είναι εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσει, απ' όποιο σημείο του club και αν τους παρακολουθήσει...

Την Παρασκευή, 1 Απριλίου οι Heaven Shall Burn live στη σκηνή του AN Club.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Τιμή εισιτηρίου: 22 ευρώ προπώληση, 25 ευρώ ταμείο.
Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 - εντός στοάς).

Οι Death Before Dishonor μας επισκέπτονται για δεύτερη φορά και περιλαμβάνουν για πρώτη φορά την Αθήνα στο tour.

Οι Death Before Dishonor, ενώ παραμένουν πιστοί στη hardcore μουσική παράδοση της Βοστώνης ("Slapshot", "Blood For Blood"), αναμιγνύουν στον ήχο τους επιρροές από Agnostic Front, Suicidal Tendencies, Pennywise, Madball, Death Threat, παραδίδοντας ένα εκρητικό αποτέλεσμα.

Τα live τους είναι καταιγιστικά και όσοι βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να το επιβεβαιώσουν μέσα από «τις αναμνήσεις τους στο pit».

Το Σάββατο, 12 Μαρτίου δίνεται η ευκαιρία στο αθηναϊκό -και όχι μόνο- κοινό να ζήσει την εμπειρία ενός live των Death Before Dishonor στη σκηνή του Seven Sins club.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:15 και οι Death Before Dishonor καταλαμβάνουν τη σκηνή στις 22:00.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 18 ευρώ. Προπώληση γίνεται από τα Ticket House (Πανεπιστημίου 42 - εντός στοάς) και Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74).

Οι D.R.I. δε χρειάζονται και πολλές συστάσεις στο ελληνικό κοινό, που τους γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια και τους υποστηρίζει πάντα με ένα μοναδικό τρόπο στις συναυλίες τους. Έχοντας καταφέρει να γεφυρώσουν με απόλυτη επιτυχία το hardcore με το punk rock και το thrash metal, δημιούργησαν τη «δική τους μουσική σχολή», που έγινε αργότερα γνωστή ως crossover thrash ή απλώς crossover.

Οι D.R.I. θα εμφανιστούν στη σκηνή του Κύτταρο την Πέμπτη, 17 Μαρτίου.
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι local thrashers Crucifier.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ. Προπώληση γίνεται από το Ticket House (Πανεπιστημίου 42 - εντός στοάς).
  • SHARE
  • TWEET