Dave Grohl, Queens Οf Τhe Stone Age και Nine Inch Nails στο κλείσιμο της απονομής των Grammy

Έντονο άρωμα από "Sound City" θα έχει η φετινή τελετή απονομής των βραβείων

22/01/2014 @ 11:29
Dave Grohl, Queens Οf Τhe Stone Age, Nine Inch Nails και Lindsey Buckingham (κιθαρίστας - τραγουδιστής των Fleetwood Mac) θα βρεθούν όλοι μαζί επί σκηνής την ερχόμενη Κυριακή για το θριαμβευτικό κλείσιμο της φετινής τελετής απονομής των βραβείων Grammy.

Η συγκεκριμένη συνεύρεση φέρνει στο μυαλό το ντοκιμαντέρ για τα φημισμένα Sound City Studios που επιμελήθηκε ο Grohl, καθώς σε αυτό περιλαμβάνονταν συνέντευξη του Buckingham και στο αντίστοιχο soundtrack "Real To Reel" το εντυπωσιακό κομμάτι της συνεργασίας Grohl / Homme / Reznor με τίτλο "Mantra".

Κατά τη διάρκεια της τελετής θα ανέβουν στη σκηνή μεταξύ άλλων τα θρυλικά σκαθάρια, Paul McCartney και Ringo Starr, και οι Metallica, που θα παρουσιάσουν μαζί με τον διάσημο πιανίστα Lang Lang μια ιδιαίτερη εκτέλεση του "One".

Όπως έγινε επίσης γνωστό, μερικοί από τους παρουσιαστές των βραβείων θα είναι οι Black Sabbath, o Steven Tyler, ο Smokey Robinson, ο Zac Brown και οι χήρες των πρώην σκαθαριών Gerogre Harrison και John Lennon, Olivia Harrison και Yoko Ono.

Δείτε τις υποψηφιότητες στις βασικότερες κατηγορίες που αφορούν περισσότερο το rock κοινό εδώ.
  • SHARE
  • TWEET