Ο Frank Turner «γκρινιάζει» που οι Radiohead δεν παίζουν το "Creep"

«Ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο για να ακούσει το συγκεκριμένο κομμάτι»

09/05/2014 @ 19:44
Συνέντευξη στο Gigwise έδωσε ο Frank Turner και η κουβέντα έφτασε κάποια στιγμή στις επιλογές των καλλιτεχνών για τα setlist τους.

Ο Turner άρπαξε την ευκαιρία και εξέφρασε τα παράπονά του στους Radiohead που έχουν παραμελήσει τα τελευταία χρόνια ιδιαιτέρως ένα από τα πιο γνωστά τους κομμάτια το "Creep". Πράγματι, το "Creep" από το 1998 και μετά έχει παιχτεί μόνο 25 φορές live με τελευταία αυτήν στο Reading Festival του 2009.

Ο Turner θεωρεί ελιτιστές τους Radiohead, αλλά και ασεβείς προς το κοινό που πληρώνει ένα σεβαστό ποσό για να ακούσει και το συγκεκριμένο κομμάτι, ενώ συμπλήρωσε πως είναι ένα κομμάτι που ένα σωρό μπάντες θα ήθελαν να είχαν γράψει και αυτοί που το έχουν στα «χέρια» τους δεν το εκτιμάνε...

Στην ίδια συνέντευξη, ο Frank Turner για να ενισχύσει το επιχείρημά του περί Radiohead αναφέρθηκε στους Iron Maiden, λέγοντας πως είναι μεγάλος fan τους και, παρότι βγάζουν συχνά νέα άλμπουμ που δεν τον ενδιαφέρουν και τόσο, στις συναυλίες τους δεν αφήνουν κομμάτια όπως το "The Trooper" εκτός setlist.
  • SHARE
  • TWEET