Butch Vig: «Ο Kurt Cobain ήταν μεγάλος μπελάς κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του "Nevermind"»

25/08/2011 @ 15:49
Ο παραγωγός του "Nevermind", Butch Vig, έκανε δηλώσεις σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone σχετικά με την τελειομανία του Kurt Cobain.

«Μπορεί να ασχολιόμουν με την ισοστάθμιση των μουσικών οργάνων στο studio και ο Kurt θα ερχόταν και θα έλεγε «κλείστε όλο το tremble, θέλω να ο ήχος να θυμίζει περισσότερο Black Sabbath». Τολμώ να πω ότι ήταν μεγάλος μπελάς».

Ο Vig συνεχίζει αναφερόμενος στην κυκλοθυμία του Cobain:

«O Kurt γενικά ήταν ευχάριστος και πνευματώδης τύπος, αλλά μπορεί να άλλαζε η διάθεσή του πολύ απότομα. Και ενώ ήταν απόλυτα αφοσιωμένος σε ό,τι έκανε, ξαφνικά κάτι θα συνέβαινε και θα πήγαινε να κάτσει σε μία γωνία χαμένος στον εαυτό του. Ειλικρινά δεν ήξερα πώς να το χειριστώ αυτό».

Το "Nevermind" συμπληρώνει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του τον προσεχή Σεπτέμβρη και για το λόγο αυτό θα κυκλοφορήσει box set με 4 CD και ένα DVD, που θα περιλαμβάνουν ανέκδοτο υλικό των Nirvana, ζωντανές ηχογραφήσεις και μία ολόκληρη συναυλία που δεν έχει μεταδοθεί ξανά. Την κυκλοφορία έχουν επιμεληθεί o μπασίστας των Nirvana, Krist Novoselic, και ο Dave Grohl.

  • SHARE
  • TWEET