Βurning Heart Festival

30/06/2003 @ 20:05
Tο Ελληνικό fanclub των ΗΙΜ DarkSecret Club και το 8 Δυτικά περήφανα παρουσιάζουν το "Βurning Heart Festival". Το fanclub των ΗΙΜ DarkSecret σας προσκαλεί στο πρώτο festival αφιερωμένο στους fans του συγκροτήματος το Σάββατο 12 Ιουλίου, 4 ημέρες πριν από τη συναυλία των ΗΙΜ στο Λυκαβηττό. Ένα μοναδικό event με διαγωνισμούς και δώρα όλη τη νύχτα, 2 live συγκροτήματα, 2 djs και μουσική από ολόκληρη τη δισκογραφία των ΗΙΜ και άλλων darkwave/rock συγκροτημάτων. Video προβολές με clips των ΗΙΜ, ο πρώτος διαγωνισμός ΗΙΜ karaoke kαι πολλά άλλα happenings! Στη συναυλία θα εμφανιστούν Live οι dRaG και οι Past Perfect.

Δώσε στους ΗΙΜ κάτι ιδιαίτερο! Υπογράψτε, γράψτε τις αφιερώσεις σας και εκφράστε την αγάπη σας για το συγκρότημα πάνω σε μια ακουστική κιθάρα η οποία θα δοθεί ως δώρο από τους fans στο συγκρότημα, σε ενα special meet & greet event κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Λυκαβηττού! Burning Heart Festival 12/7/2003- 8 Δυτικα, Λεωφορος Αθηνων/Κορινθου 387- Αιγαλεω.

dRaG:
Οι Drag μετά από απουσία 2 ετών από την ενεργό δράση ετοιμάζονται για το νέο τους δισκογραφικό βήμα. Το νέο τους υλικό αναμένεται να είναι πιο σκληρό και τεχνικό όσον αφορά την παραγωγή και πιο επιθετικό όσον αφορά τις συνθέσεις των κομματιών.
Η αρχική σύνθεση των Drag έχει αλλάξει σχεδόν ριζικά αφού και απο το line up του cd- single "Τhis is not a love song" παραμένουν μόνο ο Nancy και ο Κ.Steeve και προστίθονται τρία νέα μέλη: ο Neo- drums, Flynn- guitars και ο Cilicon- Synthesizers στις θέσεις των 2 προκατόχων τους Kat και Dim. Αρκετό καιρό πριν τιν κυκλοφορία του άλμπουμ τους (το όνομα του οποίου δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα αλλά ούτε και της εταιρείας κάτω από την οποία θα γίνει η κυκλοφορία του) θα μας δώσουν μία γεύση από το τι μέλει γενέσθαι στο stage του "8 ΔΥΤΙΚΑ" στις 12 Ιουλίου στο Burning Heart festival.
Οι dRaG αποτελούνται από τους:
Nancy : Vocals
K_steeve : Bass
Flynn : Guitars
Cilicon : Synthesizers
Neo : Drums

Past Perfect:
Oι Past Perfect ενα απο τα σημαντικότερα ονόματα της darkwave σκηνής σήμερα, κινούνται σε σκοτεινούς, ατμοσφαιρικούς ήχους.

Ωρα εναρξης 9:30
8 Δυτικα, Λ. Αθηνων 387
τηλ. 210 5316047

Για περισσότερες πληροφορίες: www.darksecretclub.com/BurningHeart/burningheart.htm.
  • SHARE
  • TWEET