Βρέθηκε ο νέος τραγουδιστής των Gotthard

21/11/2011 @ 13:17
Οι Gotthard έκαναν την εξής επίσημη δήλωση:

«Αγαπητοί θαυμαστές των Gotthard, με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε πως βρήκαμε καινούργιο τραγουδιστή. Ο διάδοχος του Steve Lee, ο οποίος σκοτώθηκε σε ένα τραγικό ατύχημα τον προηγούμενο χρόνο, είναι ο Nic Maeder και είναι Ελβετός. Ο Nic γεννήθηκε το 1971 στη Λωζάννη, έζησε στη Μελβούρνη για χρόνια κι έτσι μεγάλωσε μεταξύ Ελβετίας και Αυστραλίας».

Και πρόσθεσαν: «Κατά τη διάρκεια των μηνών που ακολούθησαν μετά την ανακοίνωσή μας πως σκοπεύουμε να συνεχίσουμε, λάβαμε έναν τεράστιο αριθμό αιτήσεων από όλο τον κόσμο, ήταν υπερβολικό! Αυτή τη στιγμή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες και ειδικά τους υποψήφιους στους οποίους δεν καταφέραμε να στείλουμε κάποιο προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας ευχόμαστε τύχη και επιτυχίες στο μέλλον!».

Το σχόλιο του κιθαρίστα του σχήματος, Leo Leoni: «Ο Nic δεν έχει μόνο μία καταπληκτική φωνή και είναι ένας μοναδικός μουσικός, αλλά διαθέτει επίσης καταπληκτικό χαρακτήρα. Επιτέλους μπορούμε να ροκάρουμε ξανά».

Το Rocking.gr είχε μιλήσει με τον Marc Lynn (μπασίστα των Gotthard), ο οποίος είχε τονίσει την επιθυμία της μπάντας να συνεχίσει, σε μία συνέντευξη που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET