Black Keys και Jack White αντιμέτωποι στον χώρο της εστίασης

Burger στις Η.Π.Α. οι Black Keys, παγωτό στην Αυστραλία ο White

20/06/2014 @ 11:15
Μπορεί κατά τους πρωταγωνιστές η κόντρα μεταξύ Black Keys και Jack White να έχει τελειώσει, καθώς μετά την σχετικά ουδέτερη τοποθέτηση του Patrick Carney ο White ζήτησε συγνώμη σχεδόν από όλους και για όλα, διαφορετική γνώμη ωστόσο φαίνεται πως έχουν κάποιοι επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης.

Διατηρώντας λοιπόν αυτό το πνεύμα αντιπαλότητας, αλυσίδα εστιατορίων στις Η.Π.Α. λάνσαρε burger με την ονομασία «The Black Keys' Akron Burger», ενώ παγωτοπωλείο στην Αυστραλία δημιούργησε παγωτό αφιερωμένο στον Jack White με το όνομα «Jack 'N White».

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση βέβαια μάλλον θα έχει ως νικητές τους Black Keys, καθώς το «Jack 'N White» θα διατίθεται μόνο για μία εβδομάδα, την στιγμή που για το «The Black Keys' Akron Burger» προβλέπεται ευρεία κυκλοφορία.

Σαφώς σημαντικότερο βέβαια είναι το γεγονός ότι οι Black Keys βρέθηκαν στην κορυφή των charts σε Ελλάδα, Βρετανία και H.Π.Α. με το "Turn Blue", ενώ ο Jack White βρέθηκε με το "Lazaretto" στην κορυφή του Billboard, καταρρίπτοντας το ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων δίσκου βινυλίου των Pearl Jam.



  • SHARE
  • TWEET