Ρεσιτάλ απολογίας και συγνώμης από τον Jack White

Απολογείται για όλα τα σχόλια που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα

02/06/2014 @ 20:03
Μέσω μιας δημοσίευσης στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Jack White απολογήθηκε και ζήτησε συγνώμη για διάφορα που έχει πει και δημοσίως και off the record τον τελευταίο καιρό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συνεχίσει ανεπηρέαστος τις μουσικές δραστηριότητες που έχει βάλει μπρος για το 2014.

Η πρώτη του συγνώμη πήγε προς τους Black Keys, για τους οποίους έιχαν δημοσιευθεί κάποια σκληρά του σχόλια που δεν είχαν ειπωθεί δημοσίως. Ο White ευχήθηκε τα καλύτερα στους Black Keys και στον παραγωγό τους Danger Mouse, λέγοντας πως κατανοεί απολύτως την προσπάθεια που κάνουν ως μπάντα - ντουέτο γιατί και αυτός βρισκόταν στη θέση τους κάποτε.

Στη συνέχεια απολογήθηκε για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στο Rolling Stone περί μουσικής βιομηχανίας και πως αυτή διαμορφώνει τάσεις και βγάζει καλλιτέχνες. Περί αυτού δήλωσε πως, θέλοντας να απαντήσει και να μην περιοριστεί σε ένα απλό «ουδέν σχόλιο» σε σχετική ερώτηση, προέβη σε κάποιες βιαστικές απαντήσεις και άστοχες συγκρίσεις και στη συνέχεια εκθείασε γυναικείες φωνές όπως αυτές της Adele, της Duffy και της Lana Del Rey, λέγοντας πως αξίζουν την επιτυχία που απολαμβάνουν και πως είναι θετικό που υπάρχουν στη μουσική.

Τέλος, για τις δηλώσεις που έκανε για την συνοδοιπόρο του στους White Stripes, Meg White, υποστήριξε πως δεν είχαν σκοπό να την θίξουν και πως παραμένει για αυτόν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της καριέρας του.
  • SHARE
  • TWEET