Axl Rose: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στο «ποιοί είναι οι καλύτεροι τραγουδιστές»»

Προτιμάει να ακούει άλλους διάσημους τραγουδιστές από το να ακούει τον εαυτό του

29/05/2014 @ 20:10
Μπορεί η λίστα του Concert Hotels που αναδείκνυε τον Axl Rose ως τον κορυφαίο τραγουδιστή να αναθεωρήθηκε και να τον έριξε στην δεύτερη θέση, ο frontman των Guns N' Roses όμως είχε προλάβει να τοποθετηθεί με βάση τα πρώτα αποτελέσματα, δίνοντας την δική του, ενδιαφέρουσα οπτική για το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, σε επιστολή του που δημοσιεύεται στο Spin, αναφέρει τα εξής:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς και τα μέσα ενημέρωσης για τις αντιδράσεις τους στο άρθρο με τους κορυφαίους τραγουδιστές.
Θα έλεγα ότι το άρθρο έκανε λόγο στο μεγαλύτερο μέρος του μόνο για το φωνητικό εύρος τραγουδιστών που έχουν καταγραφεί επαγγελματικά, συγκρίνοντάς τους ως μέλη ενός group με τον τίτλο «Οι Σπουδαιότεροι Τραγουδιστές Στον Κόσμο». Είναι πολύ κολακευτικό και συγκινητικό να περιλαμβάνομαι σε ένα τόσο επιφανή σύνολο.

Αν έπρεπε να πω ποιοι νομίζω ότι είναι οι καλύτεροι τραγουδιστές, θα έλεγα, πρώτον, ότι δεν ξέρω αν υπάρχει μια συγκεκριμένη απάντηση καθώς κατά τη γνώμη μου αυτό είναι υποκειμενικό, και δεύτερον ότι το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται στους rock τραγουδιστές.

Τούτου λεχθέντος, απολαμβάνω τους Freddie Mercury, Elvis Presley, ο Paul McCartney, Dan McCafferty, Janice Joplin, Michael Jackson, Elton John, Roger Daltrey, Don Henley, Jeff Lynne, Johnny Cash, Frank Sinatra, Jimmy Scott, Etta James, Fiona Apple, Chrissie Hynde, Stevie Wonder, James Brown και έναν σωρό άλλους (κυρίως rock τραγουδιστές των ‘70s), και μάλλον θα προτιμούσα να ακούσω ανά πάσα στιγμή οποιονδήποτε εξ αυτών αντί για εμένα!

Ειρήνη!

Axl»
  • SHARE
  • TWEET