Η No Remorse διακόπτει συνεργασία με μπάντα λόγω εμπλοκής μελών σε βεβήλωση νεκροταφείου

Ακυρώνεται η επερχόμενη κυκλοφορία του νέου δίσκου

12/06/2020 @ 12:35

Η νέα κυκλοφορία των Μεξικανών Thunderslave, "Unchain The Night", ήταν προγραμματισμένη για τις 26 Ιουνίου, μέσω της No Remorse Records.

Έπειτα όμως από video που κυκλοφόρησε δημόσια, η δισκογραφική αποφάσισε να ακυρώσει την έκδοση της κυκλοφορίας, όσο και να διακόψει την συνεργασία της με την μπάντα.

Ο λόγος ήταν, πως, όπως διαφαίνεται από το υλικό, μέλη τόσο των Thunderslave όσο και των Hellcharger, βεβήλωσαν τάφους, μαυσωλεία και σταυρούς, ενέργειες που έλαβαν δράση εντός του κοιμητηρίου Santa Maria Pantheon της πόλης Apodaca στο Μεξικό.

Η No Remorse Records, εξέδωσε χτες επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:

«Η κυκλοφορία του νέου δίσκου των Thunderslave θα ακυρωθεί και θα διαγραφεί.

Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες και media.

H 26 Ιουνίου 2020, ήταν η ημερομηνία κυκλοφορίας του ντεμπούτου full-length album των Thunderslave από το Monterrey του Μεξικού, υπό τον τίτλο "Unchain the Night". Όλα είχαν οριστεί, οι κόπιες των CD πληρώθηκαν, κατασκευάστηκαν και παραδόθηκαν , ξεκίνησε η καμπάνια προώθησης και όλα ήταν έτοιμα για την κυκλοφορία του άλμπουμ.

Πριν από δύο μέρες, στις 9 Ιουνίου, πληροφορηθήκαμε από μέλος της μπάντας ότι ενεπλάκη σε «κάτι» ενώ μεθυσμένος και με λίγους φίλους έσπασαν «κάτι». Είναι συνηθισμένο να υποθέτουμε πως τυγχάνει ένας καυγάς μερικές φορές, ή ένα σπάσιμο, είναι μέρος της ιστορίας του rock ‘n’ roll και του heavy metal, εν τέλει.  Αλλά υπάρχουν πάντα ΓΡΑΜΜΕΣ για το τι γίνεται δεκτό και τι όχι. Όχι γκρίζες γραμμές, αλλά ξεκάθαρες και σοβαρές γραμμές, που μόλις περάσουν, κάθε πλευρά πρέπει να πράξει με βάση την ηθική της.

Η No Remorse Records υποστηρίζει πάντα τις μπάντες και τους καλλιτέχνες μας, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις έχουν μακρά συνεργασία με την ετικέτα, τον αμοιβαίο σεβασμό και τη φιλία. Ήταν μόλις σήμερα το πρωί, στις 11 Ιουνίου, όπου ενημερωθήκαμε και ανακαλύψαμε τι πραγματικά συνέβη, με την εμπλοκή των Thunderslave. Ομάδα νέων μπήκε στο Santa Maria Pantheon, της πόλης Apodaca, καταστρέφοντας ταφόπλακες, μαυσωλεία και σταυρούς, που έπειτα γκρέμισαν. Από τη στιγμή που υπάρχει ήδη βίντεο με τους βανδαλισμούς του νεκροταφείου (που μόλις είδαμε σήμερα), δεν έχει νόημα η εταιρεία να περιμένει αστυνομικές αναφορές και άλλες σχετικές ειδήσεις, αφού η βία και οι βανδαλισμοί είναι μεταξύ των πράξεων  που είναι αντίθετα της ηθικής μας. Πάντα υποστηρίζουμε την ελεύθερη βούληση, αλλά έχουμε και το δικαίωμα να θέσουμε αυτές τις ΓΡΑΜΜΕΣ σύμφωνα με την ηθική και τον επαγγελματισμό της εταιρείας μας. Επίσης, δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε τέτοιες πράξεις ως «διαφήμιση», οπότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το ΑΚΥΡΩΣΗ και ΔΙΑΓΡΑΦΗ αυτής της κυκλοφορίας και να Διακόψουμε τη συνεργασία μας με τους Thunderslave και τα εμπλεκόμενα μέλη.

Οι Thunderslave είναι ελεύθεροι να υπογράψουν σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία και να κυκλοφορήσουν εκεί το άλμπουμ τους.

Σε όλους εκείνους που έχουν προπαραγγείλει το (επερχόμενο) Thunderslave άλμουμ "Unchain the Night", θα τους επιστραφεί η τιμή του. Ζητούμε συγγνώμη.

Σε όλα τα media που έχουν λάβει ήδη αντίγραφα από τότε που ξεκίνησε η καμπάνια προώθησης, σας προτείνουμε να καταστρέψετε αυτά τα αντίγραφα και θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η No Remorse Records δεν θα έχει περαιτέρω συνεργασία ή/και σχέση με τους Thunderslave. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Με όλο το σεβασμό,

No Remorse Records»

 

  • SHARE
  • TWEET