Αρχές Μαΐου ο νέος δίσκος των Dredg

23/02/2011 @ 11:21
Δύο μόλις χρόνια μετά την κυκλοφορία του "The Pariah, The Parrot, The Delusion", oι Dredg ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του επόμενού τους δίσκου, ονόματι "Chuckles And Mr. Squeezy".

Για τη δουλειά τους αυτή συνεργάστηκαν με το διάσημο παραγωγό "Dan The Automator", γνωστό για τις συνεργασίες του με τους Kasabian και τους Gorillaz. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του frontman της μπάντας, Gavin Hayes, «O Dan σαφώς και επηρέασε τον ήχο του νέου μας δίσκου, μιας και χαρακτηρίζεται από μία dark-pop (;) ατμόσφαιρα».

«Ο δίσκος μας βρίσκει να διαβαίνουμε μονοπάτια που δεν έχουμε ξανασυναντήσει, εννοώντας πως είναι τελείως διαφορετικό απ' ό,τι έχουμε κάνει ποτέ, και αυτό είναι εμφανές περισσότερο στα κομμάτια το "The Tent",  "Sun Goes Down" και "Before It Began"», συμπλήρωσε, δίνοντας μας και μία γεύση για το άγνωστο ακόμα tracklisting του πέμπτου αυτού δίσκου τους.

Τέλη Απριλίου με άρχες Μαΐου, λοιπόν, θα βρίσκεται στα ράφια των ευρωπαϊκών δισκοπωλείων το "Chuckles And Mr. Squeezy", ενώ το ιδιαίτερο artwork του δίσκου μπορείτε να δείτε παρακάτω:


  • SHARE
  • TWEET